Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A aparut inca un Disco 2

JURJUT OVIDIU

Postări Recomandate

A ajuns acasa si al meu Disco

Dupa prima impresie masina OK, motorul toarce bine fara fum, becuri in bord, interior ok, mai putin usa de la sofer unde piele intoarsa e cam uzata, si cea de la frana de mana di diferntial, ceva scurgeri de ulei avem bineinteles, dar sper sa le dau de capat.

Cutia automata, aici o sa am nevoie de ceva sfaturi, e prima mea masina cu automata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: A aparut inca un Disco 2

Felicitari pentru achizitie! Sa te poarte sanatos pe unde vei dori! :grin: Automata e si a mea (desi n-am fost fan al cv automata) si-s multumit! Dar despre asta mai povestim! :wink: Si subscriu si eu: poze, poze, poze...:ha:

Link spre comentariu

Welcome to the club:grin: ... sa o folosesti sanatos, descarca un RAVE si apuca-te de citit in cazul asta:wink:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Off-topic: mai merge la cineva link-ul cu RAVE,ca eu am mai incercat si n-am mai reusit sa-l descarc...

Nu mai merge de ceva vreme nici unul din link-uri :(

Da-mi PM cu adresa de mail si ti-l trimit eu (sa-mi specifici daca e vorba de alta masina decat a ta ca sunt volume diferite)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

un prim impas nu merge radioul, ii trebuie cod, ma poate ajuta cineva?

Ceva poze rapide

Arata fain, fa-i o revizie temeinica cu schimbare totala de zemuri in primul rand (daca n-ai informatii certe despre ultima schimbare), atentie la uleiurile recomandate, in special la cutia de viteze.

Pentru codul radioului incearca site-ul asta: http://www.radio-code.co.uk/landrover-radio-codes.html

Bafta!

Link spre comentariu

daca imi recomandati un mecanic bun prin zona?

N-ar strica sa iei legatura cu userul @Sky aici pe forum, poate stie el cea mai buna varianta de mecanic pentru LR in zona:wink:

Link spre comentariu

La masina mea am avut in spate o mapa micuta originala, aprox format A5 si in ea mai multe cartulii. In cea a radioului vechiul proprietar a notat codul. Poate ai noroc si ai aceeasi bafta. Cat despre consumabile si zemuri eu sunt adeptul inlocuirii lor dupa cumpararea masinii, chiar daca exista istoricul de service. Asta pentru linistea mea! :wink:

PS Fain arata! Succes si sa te bucuri de ea! :h5

Editat de Iulian G
Link spre comentariu

ma gandesc ca daca e cel original e un radiocasetofon asa ca nu merita investitia sa-l decodezi, pune-ti tu unul cu CD si gata

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

e cel original, cu caseta dar in masina e sistem cu magzie de cd si cu amplificator ceva h.. k..., nu stiu exact dar am inteles ca se aude bine, am fost pe la reprezentanta azi, dar nu le mergea sistemul, mi-au zis ca imi dau codul dupa serie asa ca astept

Link spre comentariu

e cel original, cu caseta dar in masina e sistem cu magzie de cd si cu amplificator ceva h.. k..., nu stiu exact dar am inteles ca se aude bine, am fost pe la reprezentanta azi, dar nu le mergea sistemul, mi-au zis ca imi dau codul dupa serie asa ca astept

Daca e vorba de Harman Kardon si boxele sunt in mintile lor, e pacat sa renunti la sistem:wink:

Link spre comentariu

Faina masina,chiar am vrut sa ma uit la discovery cel din cluj pe care ai avut de vanzare,dar intre timp am vazut ca ai dat-o.

Daca te pot ajuta cu partea mechanica,sau partea de modificari,stii unde ma gasesti.

(chiar la inceput de saptamana a iesit masina lui Eugen de la mine cu bari si praguri noi.)

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

O problema rezolvata , codul de la casetofon, chiar ser aude muzica bine si merge si magazia de CD.

Ma bucur ca ai rezolvat cu codul. Sistemul audio original e chiar bun, am renuntat si eu la ideea schimbarii. Nu citeste el mp3, dar magazia merge bine si nu-i chiar pretentioasa, citeste cd-uri audio facute de tine, iar cu un adaptor introdus in locul casetei ai rezolvat rapid si o intrare audio, ce o poti conecta la ce vrei tu.:grin: Daca te bate gandul vreodata sa te bagi grav prin apa cu masina, sa nu uiti ca ai magazia destul de jos. Apa o scoate din uz.:wink:

Link spre comentariu

am vazut ca are amplificator sub scaunul soferului

Sa o folosesti si sa te bucuri de ea cat mai mult.

Sub scaunul soferului ai calculatorul cutiei automate. Atentie cu apa sau il relochezi.

Te asteptam si pe LROC.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare