teddybear Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: A aparut inca un Disco 2 marius nu vreau sa te contrazic dar parca am vazut ca scrie pe el Harman Kardon, si de aia m-am gandit ca e amplificator, dar ma uit da trebuie sa-mi fac cont si pe LROC Posibil sa fie amandoua acolo, e loc suficient:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: A aparut inca un Disco 2 O intrebare, pe la cat schimba cutia automata la Discovery, mie mi se pare ca schimba destul de greu, sau nu sunt eu obijnuit, schimba peste 2500 de ture si mi se pare turat, zgomotos motorul, sau nu sunt eu invatat cu el? mentionez ca la relanti toarce foarte frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: A aparut inca un Disco 2 primul lucru, ca sa elimini posibilitatea, pune-i ulei si filtru nou(in cutie ma refer..Dexron III)... e o procedura speciala nu numai turnat uleiul in ea si gata...apoi, daca persista fa-i un "stall test" si vezi ce iese 1. Replace oil ..... 9. Fill gearbox with recommended oil to bottom of oil level/filler plug hole. +CAPACITIES, FLUIDS AND LUBRICANTS, Lubrication. 10. Select 'P' (Park). 11. Ensure handbrake is applied. 12. Start engine and allow it to idle. 13. Apply footbrake. 14. Move selector lever through all gear positions, while continuing to fill the gearbox. Select 'P' (Park). 15. With engine idling, continue filling gearbox until a 2 mm bead of oil runs from oil filler/level plug hole. stop engine Stall test Testing 1. Chock the wheels and fully apply the handbrake. 2. Start the engine and run it until it reaches normal operating temperature. 3. Apply the footbrake and select 'D'. 4. Fully depress the accelerator pedal and note the tachometer reading. The figures should be as given below. Do not carry out stall test for longer than 10 seconds, and DO NOT repeat until 30 minutes have elapsed. - V8: 2200 to 2400 rev/min - Diesel: 2600 to 2800 rev/min 5. A reading below 1300 rev/min indicates a torque converter fault, ie stator free-wheel. 6. A reading between 1300 and 2200 rev/min (V8) or between 1300 and 2600 rev/min (Diesel) indicates reduced engine power. 7. A reading above 2400 rev/min (V8) or above 2800 rev/min (Diesel) indicates clutch slip. NOTE: The figures quoted above were measured at sea level with an ambient temperature of 20 °C (68 °F). At higher altitudes or higher ambient temperatures, these figures will be reduced. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: A aparut inca un Disco 2 Cu cat apesi mai mult pe acceleratie, cu atat schimba mai sus in ture. Daca spre exemplu odata ajuns pe la 2200 rotati ridici usor piciorul de pe acceleratie, o sa vezi ca schimba. O sa te obisnuiesti cu ea in timp. Subscriu recomandarii cu schimbarea uleiului si filtrului. Ce as mai adauga, daca ai acces la un tester, reseteaza memoria adaptiva. A mea a devenit mult mai placuta la condus. Nu garantez ca adaptivitatea e activata la masina ta, dar incearca oricum, la mine a dat rezultate. Merge si cu Nanocom. La mine cred ca anteriorul a avut talpa cam grea. Succes!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: A aparut inca un Disco 2 Azi a avut pare de zamuri noi peste tot, curgea un pic ulei era de la capacul culbutori, rezolvat cu putin silicon, mergem inainte, da ma bate gandul sa-l schimb cu o manuala tot nu-mi place mie automata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 (editat) Re: A aparut inca un Disco 2 Am cochetat si eu cu ideea transformarii din automata in manual! Nu-i simplu dar nu-i imposibil! Ti-ar trebui un ,,donator", muuulta rabdare si bineinteles cunostintele tehnice necesare. Sau oamenii potriviti. In afara de cutia manuala propriu zisa, ambreiaj si sistemul de actionare al acestuia (pedalier, senzor pedala ambreiaj, pompa, conducta, cilindru receptor), volanta, trebuie sa iei in calcul si schimbarea cablajului electric principal (diferit de la manual la automat), resoftarea sau inlocuirea ECU (in cazul inlocuirii sincronizarea cu BCU, etc). N-am renuntat complet la idee, dar intre timp ne-am mai obisnuit unul cu altul (si eu cu ea si ea cu mine) :ha: si-i dam inainte in formula actuala.:grin: Automata vs manuala e o discutie care ar incinge spiritele un pic, fiecare solutie avand avantaje si dezavantaje si daca mai adaugam si preferintele personale ale fiecaruia... Bine macar ca nu-s singurul cu asfel de idei. :wink: Editat Noiembrie 13, 2013 de Iulian G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate