toni74 Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 (editat) saluture sa sarbatorim de 1 decembrie la bisoca 29,30 si 1 dec la cabana lacul limpede http://www.turistinfo.ro/bisoca/cazare-bisoca/cabana_lacul_limpede/poze-cabana_lacul_limpede-c59384.html cazare si masa 450 de lei camera (2 persoane) ptr alte detalii tl 0765434483 Editat Octombrie 31, 2013 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Anul trecut m-am simtit super. Daca nu intervine nimic pana atunci spun PREZENT:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Anul trecut m-am simtit super. ......... M-ai facut curios si am rasfoit prin topicurile lui @Toni74 (pe care il salutam cu aceasta ocazie !) si am gasit topicul de mai jos in care am vazut ce bine v-ati simtit : 2012 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74904-la-Bisoca-30-1si-2-decembrie 2011 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67665-iesire-in-Muntii-Buzaului-pe-2-3si-4-decembrie :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca salut. o rugaminte. cei ce s-au inscris telefonic ar face bine sa se inscrie si aici sa vada toata lumea . 1.Dan Pavel cu sotia o camera. Tony faci reducere la primul inscris sau gratis ca nu am inteles.roti mi-ai dat imi faci si plinul ca sa stiu. in 2011 am prajit ambreiajul si am ajuns acasa cu plinul in 2012 am mers cu vitara lui Filipache in 2013 macar plinu il dai si tu ca masina am facut rost. va asteptam cu drag in nr.cit mai mare. Editat Noiembrie 2, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca M-ai facut curios si am rasfoit prin topicurile lui @Toni74 (pe care il salutam cu aceasta ocazie !) si am gasit topicul de mai jos in care am vazut ce bine v-ati simtit : 2012 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74904-la-Bisoca-30-1si-2-decembrie 2011 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67665-iesire-in-Muntii-Buzaului-pe-2-3si-4-decembrie :h5 salut poate ne vizitezi si tu anul asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca Nenea Toni, te rog sa ma treci si pe mine in lista. Editat Noiembrie 3, 2013 de Astral @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Trece la mine 3 camere.Deocamdata:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca scuze ptr intarziere contul raiffesen ptr avans. Bisceanu Anton RO25 RZBR 0000 0600 0787 0232 va rog sa comfirmati plata avansului ptr rezervarea camerei multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Tony, o camera la Packard - 2 persoane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Packard, vii cu MT-uri sau ai trecut la Simex? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca @ Black Indian Am schimbat si masina intre timp. Cu vitara m-am rasturnat si acum am un Wrangler YJ 4.0. Nu stiu daca o sa iau simex-uri pana atunci dar am Maxxis-urile de pe Vitara . O sa vad..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Inseamna ca nu o sa fiu singurul cu MT-uri. Am momente cand ma gandesc cu nostalgie la Simex :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos 61 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Buna seara domnule Toni, buna seara stimati colegi inscrisi, Participa si masina mea. Inca nu este clar cu ce echipaj, dar rezerv o camera. Am vazut un cont de la RZBR pentru un avans, dar nu stiu cat este avansul. Evenimentul Bisoca 1 Decembrie este deosebit prin: peisaj, atmosfera, cazare, participanti si mai ales organizare, deci nu se poate rata, iar faptul ca Black Indian a rezervat 3 camere, m-a determinat sa ma grabesc. Pentru mine este ceva si mai special, implinesc un an de OffRoad, la Bisoca. Deci cat este avansul? Salutari tuturor membrilor :cl, Dragoș 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca prima lista indianu x 2 packard+ dragos 61+ robert+ gigel+ dan + cojocaru + razvan edy+ jipianu+ george+ raideru+ sandu+ razvanutza+ liviu+ piede + burada + Editat Noiembrie 6, 2013 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Ceva detalii despre nivelul minim de echipare al masinilor (sa stim daca ne incadram),si bineinteles daca mai sunt locuri disponibile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca Ceva detalii despre nivelul minim de echipare al masinilor (sa stim daca ne incadram),si bineinteles daca mai sunt locuri disponibile. salut minim MT(si troliu) camere sunt (multi pe lista dar putini au dat avansul), se ocupa in ordinea in care se plateste avansul Editat Noiembrie 6, 2013 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Multumesc de raspuns,nu ma incadrez... Poate la anul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca platit avans azi 200 de ron. deja ii ai in cont. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca prima lista indianu x 2 packard+ dragos 61+ robert+ gigel+ dan + cojocaru + razvan edy+ jipianu+ george+ raideru+ sandu+ razvanutza+ liviu+ piede + burada + Toni Gigel de pe lista sunt eu ? Daca nu trece-ma si pe mine. PS.Multumesc ptr caseta Editat Noiembrie 6, 2013 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Toni Gigel de pe lista sant eu ? Daca nu trece-ma si pe mine. PS.Multumesc ptr caseta esti pe lista Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Mai vine cu mine si Niki cu Carmen cu y 61 deci inca o camera Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca indianu + packard+ dragos 61+ robert+ gigel+ niki + carmen dan + cojocaru + razvan edy+ george+ raideru+ sandu+ razvanutza+ liviu+ piede + burada + mentosane+ faca marian + camerele se ocupa in ordinea in care se face plata (avansului) :2dr Editat Noiembrie 12, 2013 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Salut, daca repar masina as dori sa vin si eu. Care e data limita pt inscrieri? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca Trece-ma si pe mine pe lista cu o camera,a depus sotia banii azi in cont..Am fost anul trecut si mi-a placut atmosfera si peisajele. Editat Noiembrie 15, 2013 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Salut, daca repar masina as dori sa vin si eu. Care e data limita pt inscrieri? Multumesc salut fara data cand se ocupa toate camerele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate