toni74 Postat Noiembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Trece-ma si pe mine pe lista cu o camera,a depus sotia banii azi in cont..Am fost anul trecut si mi-a placut atmosfera si peisajele. te astept cu o tuica fiarta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca ieri am fost pe trasee, sper sa ploua ca e mult praf in padure ATTACH=CONFIG]195452[/ATTACH] maine refac lista Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca actualizam lista indianu packard dragos 61 gigel niki dulceanu chiscop dan cojocaru + razvan burada liviu edy gica claudiu george raideru sandu costica razvanutza piede mentosane+ faca marian Editat Noiembrie 20, 2013 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Salut, am reparat masina si azi pun banii de avans la banca. Te rog sa rezervi si pt mine o camera. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Salut, am reparat masina si azi pun banii de avans la banca. Te rog sa rezervi si pt mine o camera. Multumesc E plecat la concurs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Salut George, ne vedem la Bisoca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca si eu prezent, avansul luni sau marti, te caut tony Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca Se pare ca nu doar o sa ploua la Bisoca saptamana viitoare ci chiar o sa ninga :) Domnu Tony, organizam pentru vineri seara un traseu de noapte? ceva usor/mediu asa.... ce zici? Cine merge din bucuresti incercam sa ne organizam intr-o coloana? ma gandesc ca ar fi frumos. Editat Noiembrie 24, 2013 de packard Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Salut George, ne vedem la Bisoca? Cu siguranță Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca Se pare ca nu doar o sa ploua la Bisoca saptamana viitoare ci chiar o sa ninga :) Domnu Tony, organizam pentru vineri seara un traseu de noapte? ceva usor/mediu asa.... ce zici? Cine merge din bucuresti incercam sa ne organizam intr-o coloana? ma gandesc ca ar fi frumos. Facem domnu un traseu de incalzire. Din buc sunt 4 masini + Razvanutza (cu motoreta)+ 4 vitare care confirma maine Editat Noiembrie 25, 2013 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca La cum se anunta vremea trebuie sa-mi iau pampers-ul cu mine:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Cei din Bucuresti - plecam impreuna vineri dimineata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Eu cu Nyki putem pleca pe la 12 o sa venim direct la atelier la Tony Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Salut, eu propun ca loc de intalnire Carrefoure Colentina si ca ora dupa 10,00 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 (editat) Re: 1 decembrie la bisoca ultima lista indianu packard dragos 61 silviusss gigel niki + carmen retel cojocaru + razvan edy georgem razvanutza(motociclistul) blackjack chiscop gica claudiu (raman doua camere la cabanier acasa) ne vedem vineri la bz Editat Noiembrie 26, 2013 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca @ TONY - voi la ce ora plecati din Buzau si de unde? . Raideru mentosane etc nu vin? :( Cei care mergem din Bucuresti reusim sa ne organizam sau ajunge fiecare cum poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackjack Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Eu si liviu plecam vineri din bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca poate cadeti de acord si venti toti odata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackjack Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Ok.sa stabilim o ora si un loc de intilnire. Mobil 0722612945 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Va salut, Este o locatie stabilita in buzau unde se aduna toata lumea? Si o ora? Stima, M. Crihan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Acum scot masina din atelier si sper ca totul sa fie OK. Sa ne vedem maine cu bine:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Pentru cei din Bucuresti - punct de intalnire benzinaria ROMPETROL din Afumati. Ora de intalnire 11:00. Ora este aproximativa. Pana acum acolo ne vom vedea : Packard, silviuss, blackjack + 1 daca mai doreste cineva sa ni se alature numarul meu de telefon este 0747099009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackjack Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Eu sant prezent la 11:00. LiviuB pleaca mai tarziu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Salut, vreau sa il felicit pe Toni pentru aceasta iesire foarte reusita pe baietii din Buzau si toti participantii care au au facut ca aceasta iesire sa fie de vis. P.S. promit ca data viitoare sa vin cu canistre de benzina, ca de la cabana pana la peco s-au rupt 3 masini (glumesc) o zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: 1 decembrie la bisoca Foarte faina iesirea! Felicitari, toni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate