TOYO7080 Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 (editat) *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 *Provocarea finala a sezonului de off-road* Dragi prieteni, participanti la Campionatul National de Off Road si a Cupelor sezonul 2013 va invitam la CORB 24H Challenge-Targoviste, provocarea finala a sezonului de off-road, include si party-ul la care ii vom desemna pe cei mai offroaderi dintre offroaderi. Ai concurat? Te-ai rasturnat? Ai dejantat? Ai castigat? Te-ai ratacit prin paduri? Ai troliat? S-a rupt vreo planetara?A fost prea cald...a fost prea frig? Cu siguranta ai infruntat toate cele scrise mai sus, ai fost puternic, ai vrut sa invingi toate greutatile...le-ai si invins.....insa nimic nu se poate compara cu probele foarte speciale de la Party-ul provocarii finale. Va vom dezvalui doar cateva elemente (programul este intens si foarte aglomerat) .....restul fiind surpriza: -Dans tematic -Echilibru in echipa Sunt invitati toti participantii la CN si nu numai, singuri sau cu familie, cu prieteni, cu neprieteni....... *CORB 24H Challenge Targoviste* CORBChallenge Day esteo provocarede 24h. Cu alte cuvinte se ia startul vineri 22 noiembrie si fiecare echipaj are la dispozitie maxim 24 de ore sa termine traseul. Parcurgerea traseului se vaface dupa road-book. Trasee gandite pentru clasele Open si Standard. In cazul in care va fi zapada, este permisa utilizarea lanturilor.... Program Joi21 noiembrie-- înscrieri, verificari, administrative (Târgoviste), Vineri22 noiembrie-- start in provocareade 24h Sâmba(ta(23 noiembrie - orele 17:00 -- trial Sâmba(ta(23 noiembrie-- orele22:00 -- Premierea + Party Marea Finala2013, Costuri: -700 lei/persoana pentru varianta "all inclusive" concurenti. Aici sunt incluse taxa sportiva, cazarea (3 nopti, poate + una in padure ... ) + masa, participarea la MAREA FINALA; -400 lei/persoana pentru varianta "all inclusive" insotitori. Aici sunt incluse cazarea (3 nopti) + masa + participarea la MAREA FINALA -400 lei/persoana pentru varianta "trial" concurenti. Aici sunt incluse taxa sportiva numai pentru trial + participarea la MAREA FINALA; -300 lei/persoana pentru "trial" insotitori. Aici este inclusa numai participarea la MAREA FINALA Pentru mai multe detalii: sbulugioiu@yahoo.com <mail to : sbulugioiu@yahoo.com> https://www.facebook.com/CORB44Challenge Editat Noiembrie 1, 2013 de Astral Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Gigi si Mariana la Standard Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Marinica si Tuparu-Open Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO7080 Postat Noiembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Teaser 24H Challange Targoviste 2013 Va...asteptam!!! :ca Editat Noiembrie 2, 2013 de Yonutz Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Frumos teaserul, mai ales coloana sonora :))) O sa fac tot posibilul sa ajung si eu, mai ales ca am absentat la cateva etape din lipsa de timp. Spor la treaba ! GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO7080 Postat Noiembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Azi am verificat traseul de Standard. :banana Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m_stefan48 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Salutare, Am vazut teaserul pe youtube si mi-a fost mult prea usor sa recunosc zonele ! Eu sunt din Targoviste. Undeva in videoclip ( secunda 16 ) la partea cu trolierea nu am avut nicio problema cand am trecut, asa cum se vede si in filmulet (sper sa il puteti vedea ) https://www.facebook.com/photo.php?v=528689927217092&set=vb.100002282687304&type=2&theater Totusi am o intrebare: daca nu am 18 ani (permis) si vreau sa particip, pot ? https://www.facebook.com/MihneaStefan8 Jeep Wrangler 4.0l - Ursu' (YTJ) + Defender 90 a.k.a rescue car O|||||||O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Salutare, primiti spectatori la trial? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Buna seara tuturor, Am reusit sa definitivam traseul de OPEN, pentru toate variantele de vreme. Din varianta finala fac parte urcari + + + +, coborari - - - - , inclinatii laterale !!!!!, noroaie (chiar si pe seceta asta), navigatie ( drumuri slab vizibile si azimuturi). Va asteptam inscrierile pe acest topic si plata direct in contul Asociatia Club Off Road Bucuresti (CORB44) deschis la Unicredit Tiriac Bank cont RO08 BACX 0000 0002 3702 2001 si avand CIF 24456641. Pentru cei care se hotarasc mai greu, inscrierile se pot face si in data de 21 noiembrie la secretariatul concursului care se va gasi la hotel Valahia. Tot acolo este si cazarea tuturor participantilor si insotitorilor, iar masinile vor fi parcate peste drum, pe platoul din fata Prefecturii. Multumim celor care si-au facut deja inscrierea si va asteptam pe toti PS. am uitat sa mentionez ca cei care platesc taxele, direct sau in contul clubului, pana pe data de 15 noiembrie vor beneficia de o reducere de 10%. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Salutare, Am vazut teaserul pe youtube si mi-a fost mult prea usor sa recunosc zonele ! Eu sunt din Targoviste. Undeva in videoclip ( secunda 16 ) la partea cu trolierea nu am avut nicio problema cand am trecut, asa cum se vede si in filmulet (sper sa il puteti vedea ) https://www.facebook.com/photo.php?v=528689927217092&set=vb.100002282687304&type=2&theater Totusi am o intrebare: daca nu am 18 ani (permis) si vreau sa particip, pot ? Stefan, din pacata ne avand carnet de conducere si in conformitate cu Regulamentul Sportiv pe 2013 (dupa care se desfasoara si acest concurs) nu vei putea lua parte la partea de traseu. Daca vrei sa ajuti la organizare sau sa participi in alt fel, putem discuta la telefon (0740080008) sau de miercuri la Targoviste. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Salutare, primiti spectatori la trial? Bucurosi de oaspeti/vizitatori oricand. Dar nu gasesti o varianta sa te dai macar numai la TRIAL? Asa cum ai vazut, exista pachet separat pt TRIAL most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Posibilitati $$ sunt, masina de trial nu prea.Dar ma gandesc si dau un semn. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Andrei Museteanu si Andrei Jerca - OPEN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dans Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Dan Suiaga si Alexandra Suiaga la Standard. Varianta all inclusive. Plata la fata locului. Intrebare: Se accepta la standard simexuri? Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO7080 Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Am mai adunat niste fotografii de la verificarile de trasee :) Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Pentru cei usor speriati de ... noaptea in padure..., va iubesc prea mult ca sa va las pe mana stihiilor si jivinelor, asa ca exista functie de vreme si derularea competitiei variante de back-up. Multumim tuturor celor care si-au facut cunoscuta dorinta de a participa atat aici, cat si direct prin telefon. Pentru cei care doresc sa isi treaca numele pe lista de inscrieri, mai jos varianta comasata: Standard: 1. Gigi + Mariana 2. Dan + Alexandra 3. Piede Senior + Piede Junior 4. Magda + 5. Dan B + ... (+ inca un echipaj la inceput de drum) Open: 1. Andrei Museteanu + Andrei Jerca 2. Vari Feri + 3. Andi + Jeni (+ insotitori) - se mai gandesc daca aici sau la standard... 4. Robert Zaharia + 5. Razvan Cirap + ..... (+ inca cateva echipaje surpriza de la GTC Motor Sport) 6. Nasu Mare + in mare revenire de forma ( de orice fel) Nasa Mare Asteptam confirmarea celor de la Mures, Cluj si Rm Valcea most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aja Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 M-as da la open cu mare placere dar din pacate Nisanu nu are incalzire pe cind Mitu are sistem de climatizare functional inclusiv AC aviz amatorilor NASU MARE incerc sarezolv problema la Nissan ANDI CLUBUL SPORTIV OFF ROAD ADVENTURE ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Pentru cei usor speriati de ... noaptea in padure..., va iubesc prea mult ca sa va las pe mana stihiilor si jivinelor, asa ca exista functie de vreme si derularea competitiei variante de back-up. Multumim tuturor celor care si-au facut cunoscuta dorinta de a participa atat aici, cat si direct prin telefon. Pentru cei care doresc sa isi treaca numele pe lista de inscrieri, mai jos varianta comasata: Standard: 1. Gigi + Mariana 2. Dan + Alexandra 3. Piede Senior + Piede Junior 4. Magda + 5. Dan B + ... (+ inca un echipaj la inceput de drum) Open: 0. Marinica + Tuparu 1. Andrei Museteanu + Andrei Jerca 2. Vari Feri + 3. Andi + Jeni (+ insotitori) - se mai gandesc daca aici sau la standard... 4. Robert Zaharia + 5. Razvan Cirap + ..... (+ inca cateva echipaje surpriza de la GTC Motor Sport) 6. Nasu Mare + in mare revenire de forma ( de orice fel) Nasa Mare Asteptam confirmarea celor de la Mures, Cluj si Rm Valcea Stimati participanti sau numai interesati, s=a strecurat o gresala care imi va fi greu sa mi-o iert: din lista lipseste chiar primul echipaj care s-a inscris si pe langa asta si Campion National pe 2013. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 M-as da la open cu mare placere dar din pacate Nisanu nu are incalzire pe cind Mitu are sistem de climatizare functional inclusiv AC aviz amatorilor NASU MARE incerc sarezolv problema la Nissan Andi, cu Jeni langa tine iti mai trebuie incalzire?:grin: Sau te gadesti la ea, ca tu tot mergi cu geamul deschis cand fumezi? Cum spuneam si intr-un post anterior, nu va speriati mai avem "halte" pe drum most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aja Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Andi, cu Jeni langa tine iti mai trebuie incalzire?:grin: Sau te gadesti la ea, ca tu tot mergi cu geamul deschis cand fumezi? Cum spuneam si intr-un post anterior, nu va speriati mai avem "halte" pe drum Nu are calorifer si nici aeroterma vara e ok dar iarna ? ? Imi trebuie o varza in mina sa ma simt ca pe motor sper s-o rezolve cristi cred ca vine si campionul Riles Alias Florin si-ar fi dorit sa se mearga cite 2 masini ANDI CLUBUL SPORTIV OFF ROAD ADVENTURE ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO7080 Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Fotografii de pe traseu :) Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dans Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Intrebare: Simexuri la standard se accepta? Sa stiu ce cauciucuri sa pun. Nu am apucat sa ma dau cu simexurile pe masina de standard si sunt curios cum merge. :)) Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Intrebare: Simexuri la standard se accepta? Sa stiu ce cauciucuri sa pun. Nu am apucat sa ma dau cu simexurile pe masina de standard si sunt curios cum merge. :)) Conform regulamentului sportiv pe 2013, la standard nu este voie cu simex. Daca nu vrei sa punctezi si numai sa incerci masina, atunci nici o problema. Pentru lamuriri, te rog sa ma suni: 0740080008 Silviu most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Asteptam confirmarea celor de la Mures, Cluj si Rm Valcea Salut Silviu, de la Cluj ai deja un echipaj Dan Suiaga si soția sa, si pot sa te confirm ca vine si Sorin Parvulescu si myself, Pedro. De mine pot doar sa spun ca cand e vorba de o competiția prezenta mea e asigurata 99%, doar in caz de plecarea din tara! sau nunta importantă nu voi fi prezent! si de obicei plecării din tara o fac de mod a fi prezent si la competiția! Numai bine ne vedem la start Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Albanezu Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: *CORB 24H Challenge Targoviste*, 21-23 noiembrie 2013 Radu Gusat si Sorin Melente venim si noi sa ne luam la revedere de la toti colegii cu care am impartit un an 2013 foarte frumos si plin de offroad de calitate (mai ales umana). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate