DKW Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 tnx??? "tnx", "thnx", "thx" = thank / thank you. :wink: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 Voiam sa stiu de la bunaziua daca a folosit intamplator abrevierea asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 'eh, e mai comod cu prescurtarile astea...:old Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 Nu chiar, in anumite cazuri folosirea abrevierilor e o modalitate specifica de comunicare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunaziua Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 (editat) Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 Nu chiar, in anumite cazuri folosirea abrevierilor e o modalitate specifica de comunicare. Intamplator.. am scris dupa telefon asa s-a nimerit:) Editat Iulie 23, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
birissergiu15 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 (editat) Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 Buna ziua tuturor, ma numesc Sergiu si nu de multa vreme sunt posesorul unui Freelander td4 din 2001 de care m-am indragostit in ff putin timp ....dar cum nici o minune nu tine mai mult de 3 zile....problemele au inceput sa apara (sau era in momentul achizitionarii)... La inceput frana era putin tare,scotea fum negru (ca funinginea) si consuma mult...uitandu-ma pe sub capota am observat ca pe t-ul de plastic alb din imagine era un furtun blindat care era copt.....l-am schimbat cu unul bun tot blindat si acum functioneaza frana bine......dar nu a scazut consumul (aprox 12l/suta cu o viteza medie de 90-100km/h) si fumul negru tot a ramas. Parerea mea e ca vacumurile nu sunt bine legate si ceva lipseste....oare ma poate ajuta cineva cu o parere sau cu poze????? Am atasat si eu cateva poze editate cu vacumurile de la masina asa informativ Scuze editarea cat si eventualele greseli de exprimare sau ortografie. VA multumesc anticipat. Editat Decembrie 4, 2016 de DKW 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 Salut, chestia cu vacuumul nu are nimic cu fumul si consumul, motorul e supraalimentat in cazul tau si pentru asta trebuie diagnoza serioasa... daca mai are EGR, curatat macar dar ar fi bine anulat, alt suspect comun e filtrul epurator, de ala cam uita lumea sa-l schimbe si se infunda rezultatul fiind cel mentionat, exista si kit de modificare la varianta BMW ca e mai fiabila, link pt exemplificare: http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-FREELANDER-1-TD4-BMW-ENGINE-MODIFIED-CRANKCASE-BREATHER-FILTER-KIT-/301091744025 , filtrul de aer sa fie si el nou ar trebui macar curatat debitmetrul dar poate mai bine pus nou original ca cine stie ce aftermarket e si alea fac tot felul de probleme pentru inceput cam atat NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 Scoate furtunul care pleaca de la filtrul acela mic si duce la EGR, furtunul mai scurt impreuna cu filtrul sunt pentru turbina si trebuie sa ''respire'' liber. EGR-ul are vacuum-ul in alta parte, il gasesti sub galeria de admisie,aproape de valva EGR. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
birissergiu15 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 am uitat sa mentionez -filtre schimbate aprox 500 km epurator inclus -fumul il scoate doar de la 2400 rpm pna pe la 3000 si.....doar in plaja asta de turatie -EGR este curatat si debimetrul de aer schimbat pe original .......parerea mea e ca din moment ce vacumul de la egr e legat de filtru de la turbo care ,,respira,, liber nu are ce sa faca vacum in ,,instalatia,,respectiva si ca urmare nu functioneaza valva egr..... sau poate ma insel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 .......parerea mea e ca din moment ce vacumul de la egr e legat de filtru de la turbo care ,,respira,, liber nu are ce sa faca vacum in ,,instalatia,,respectiva si ca urmare nu functioneaza valva egr..... sau poate ma insel Dar nu functioneaza corect turbina. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 Nu vad rezervorul de vacuum in poze. Ma rog nu are a face cu fumul dar intra la categoria frana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
birissergiu15 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 am scos furtunul din filtru de la turbo....am lasat sa respire liber si se simte intradevar o mica diferenta.....dar nu am gasit unde sa bag furtunul de la supapa de la egr(m-am uitat in graba,reiau problema maine)....referitor la frana............daca am blindat stutul alb ramas liber frana functioneaza in parametrii normali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 Daca EGR-ul ramane fara vacuum atata bai sa fie se comporta de parca ar fi bypasat ca nu mai deschide si nu mai intra gaze de esapament pe admisie, asta nu are nimic cu fum negru si consum marit, insista pe linga turbina eventual curata senzorul MAP...ar trebui vazuti parametri live in momentul in care face figura, asta ar fi calea scurta spre rezolvare NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
birissergiu15 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: Diagrama vacuum land rover freelander td4 apropo de un test.....stie cineva un tester bun(dedicat) pt freelander in cluj sau pe langa cluj??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate