Gunny Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Salut! Intrebare: la cuplarea 4x4 (fie L sau H) pe timpul virajelor stranse fata sare in sus de parca ar avea un excentric pe undeva. E ok sau tre sa umblu pe undeva? Danke! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Salut! Intrebare: la cuplarea 4x4 (fie L sau H) pe timpul virajelor stranse fata sare in sus de parca ar avea un excentric pe undeva. E ok sau tre sa umblu pe undeva? Danke! vezi sa nu ai vreun diferential blocat sau mai rau ar fi ca nu cumva sa ai grupuri diferite sau ceva gripat si intepenit pe undeva oricum manifestarea nu e normala nu trebuie sa faca asa deloc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gunny Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Acum cateva zile am schimbat uleiul in grupuri (de fapt toate lichidele). Deci de gripat nu poate fi vorba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Salut! Intrebare: la cuplarea 4x4 (fie L sau H) pe timpul virajelor stranse fata sare in sus de parca ar avea un excentric pe undeva. E ok sau tre sa umblu pe undeva? Danke! Pe ce suprafete patesti asta? Daca nu ai diferential central si folosesti 4x4 pe suprafete dure (asfalt, beton), vei rupe ceva in transmisie. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gunny Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Eram pe asfalt acoperit de gheata/zapada. Am dat sa plec si a trebuit sa fac o intoarcere in loc, moment in care am vazut pentru prima data ce inseamna tractiune pe spate. Dupa inca cateva "cerculete" (asta sa vad ce si cum) am zis sa cuplex si fata. Ei bine atunci am observat ciudatul comportament. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Acum cateva zile am schimbat uleiul in grupuri (de fapt toate lichidele). Deci de gripat nu poate fi vorba. nu cumva tu ai un diferential cu lsd? ca stiu ca la astea la curbe stranse mai facea asa ceva dar cand nu ai aditivii si uleiurile necesare... da si tu mai multe detalii adica spune face acest lucru pe punte fata care e rigida sau nu,face doar la viteza mare sau mica, face doar in H sau doar in L...la rece sau la cald...etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gunny Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? nu cumva tu ai un diferential cu lsd? ca stiu ca la astea la curbe stranse mai facea asa ceva dar cand nu ai aditivii si uleiurile necesare... da si tu mai multe detalii adica spune face acest lucru pe punte fata care e rigida sau nu,face doar la viteza mare sau mica, face doar in H sau doar in L...la rece sau la cald...etc Deci: toate lichidele de pe masina au fost schimbate acum cateva zile, viteza era mica (max 10km/h). Judecand dupa faptul ca atunci cand sunt pe 4x2 fenomenul nu exista trag concluzia ca problema vine de la puntea fata. Treaba e ca fiind "incepator" in TJ nici macar nu stiu daca am "lsd" sau nu. Nu radeati, ca de aia intreb pe aicisa una alta :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? nu rade nimeni stai linistit nu te ia nimeni la misto sau la caterinca ci doar ca cineva sa te poata ajuta e nevoie de detalii cat mai multe sa poata identifica simptomatica si implicit posibila problema cu rezolvarea ei. o poza ceva ar fi foarte utila:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gunny Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? nu rade nimeni stai linistit nu te ia nimeni la misto sau la caterinca ci doar ca cineva sa te poata ajuta e nevoie de detalii cat mai multe sa poata identifica simptomatica si implicit posibila problema cu rezolvarea ei. o poza ceva ar fi foarte utila:) Am sa incerc un filmutet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Nu are treaba LSD-ul,ala este pe spate,lui ai sare fata la viteza mica cand ia maxim de volan,este un comportament cat se poate de normal,de fapt asa si trebuie sa faca,scrie si in cartea masinii. 4X4 se cupleaza doar pe teren cu aderenta scazuta,dar acest comportament il are si pe zapada de exemplu daca ai anvelope corespunzatoare si mai elas la viteza mica si la virare totala. Si eu m-am speriat prima data cand am patit asa dupa care am fost lamurit de altii cum sta treaba. Efectul acesta dispare doar la masinile cu diferential central sau cele care au in CT si 4X4 full time. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Confirm, tot așa face și a mea, pe zapada ... și mai ales când o turez mai tare, virată, cu fața cuplată în 4x4h. E ceva normal. Toate cele bune! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Intre timp, caci nu v-a spus-o si pe asta Nea' Gunny este prospatul posesor al unui TJ 2.5 litrii curatel ca lacrima :) ... ma bucur ca i-am gasit complet intamplator aseasta masina si a scapat de cazatura de la Sighisoara :)) Gunny...baga poze cu ea :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gunny Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Multumesc pentru aprecieri! Poze inca nu am. Am iesit insa la o mica sesiune off road (pe zapada). Super tare!! Stie cineva ce becuri trebuie pentru capota si in interior pe sub bord? A: nu prea nimeresc scrumiera pe timp de noapte! :) are si ea vreun bec? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Multumesc pentru aprecieri! Poze inca nu am. Am iesit insa la o mica sesiune off road (pe zapada). Super tare!! Stie cineva ce becuri trebuie pentru capota si in interior pe sub bord? A: nu prea nimeresc scrumiera pe timp de noapte! :) are si ea vreun bec? scrumiera parca nu are bec...si eu ma chinui si dau pe langa... tre sa iti formezi mana sa mearga pe pozitie :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 (editat) Re: Motorizari Wranger TJ ? scrumiera parca nu are bec...si eu ma chinui si dau pe langa... tre sa iti formezi mana sa mearga pe pozitie :D Sau se poate monta foarte simplu un bec cu 2 fire, o masă și un + care se iau de pe poziții, de prin bord (iluminare ceasuri, de exemplu). Nici Jimny nu are, din fabrică și eu îi pusesem. Nu e o operațiune grea ca și complexitate și nici nu necesită cine știe ce cunoștințe:no. Satisfacția însă, e garantată:banana. P.S.: Gunny, hai cu pozele ălea, că suntem curioși! :) Toate cele bune! Editat Februarie 3, 2014 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gunny Postat Iunie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) Re: Motorizari Wranger TJ ? Editat Iunie 20, 2014 de Gunny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Bravo Milica,distractie placuta in continuare. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gunny Postat Iunie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Motorizari Wranger TJ ? Danke!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate