zaza Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Buna la toata lumea Si problema e urmatoarea .Azi cum cartea mare scrie ,am prins un control rutier cu RAR.Totul e ordine ,pana ce nu ajung ,la control anvelope ,si control on-line ,certificat de inmatriculare ,cei de la RAR.Pe certificat e trecut 225\70\r15,dar eu am 225\75\r15 . Si am doua seturi de asta.Mi sa retras talonul ,si am 15 zile cu dovada ,sa rezolv problema . Cineva sa confruntat cu problema asta ?ca vad ca uni au 31\10.5 r15. Ca sa nu schimb toata gama de anvelope ,de unde se poate obtine ,un certificat pentru jeep (ca baiatul de la RAR mi-a zis ca se poate obtine de la un reprezentat?oare ?) Se pot trece si alte dimensiuni cu ajutorul acestei certificat? multumesc pentru ajutor Editat Noiembrie 4, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Salutare! Pe ce motiv te-a oprit nenea politai? Aveai sapca sau nu? :wink: Din fabrica Cherokee XJ a venit 215 sau 225/75/15. Eu am trecute in carte doar dimensiunile 225/75/15 Pentru reprezentanta, ai putea sa contactezi Autoitalia, ca ei reprezinta marca Jeep in RO: AUTOITALIA GROUP Adresa: Bd. Timisoara, nr.8-10, sector 6, Bucuresti Tel: 021 455.03.20, 021 413.12.82 Fax: 021 319 82 08 Departamentul Relatii Clienti Adresa: Bd. Timisoara, nr.8-10, sector 6, Bucuresti Tel: 021 455.03.20, 021 413.12.82 Fax: 021 319 82 08 E-mail: servicebujoreni@autoitalia.ro Sau ai putea sa gasesti pe forum/la prieteni niste 225/70/15 (de obicei dubele au dimensiunea asta) imprumut si sa mergi la rar sa-ti recuperezi talonul, evident platind niste taxe... dar intr-o zi rezolvi. PS. Din cele cateva ori in care m-a oprit Politia, o singura data am dat de un politai...cu sapca, si nu i-a placut ca n-am sapca :ha: Am fost verificat la proiector(celalalt cazuse), folii, stingator, trusa etc :)) Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zaza Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Buna Chiar si ma miram,ca pana acum nu am prins politia cu RAR-ul,si surpriza a venit cand om-line sa verificat certificatul .Dar surpriza era 225\70 ,ca si eu stiam 225\75. Mersi ,pentru adresa,chiar de dimineata trebuie sa sun ,ca cam deranj fara talon. Si mai este ,ca pe la noi in fiecare saptamana sunt detasati acolo ,la strada Brasovului,ma refer la politia cu RAR,si cam naspa ,ca pe la noi sunt cam plictisiti si au timp de asa ceva ...... oricum ,va mai anunt cu detali ,si grija cu dimensiunile ,alta decat talon .... zi buna la tot lumea .. zaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Niste scarbe care trebuiau sa isi faca norma,si cum de la tiristi spaga e consistenta si nu ai poate refuza,uite ca ai cazut tu la zar. nu am auzit in viata mea sa iti ia talonul doar pentru o asa mica diferenta. Editat Noiembrie 5, 2013 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Salve, Recomandarea mea: fa-ti (rost de) o cunostinta pe la JEEP/Autoitalia sa iti dea in scris ca masina poate circula cu marimile de anvelope pe care le ai deja si te duci la RAR unde iti vor trece in carte noile marimi. Scapi de batai de cap pe viitor. :h5 Sorin P.S. Mai bine e sa stii pe cineva la RAR direct, dar e mai greu. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zaza Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Buna am o poveste ,dar inca nu sunt la capat ,dar o sa va tin in curent...... ca cam naspa tot sistemul.......... zaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zaza Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Va salut si ca ,am dovada pana in 15,luni merg la RAR. Am sunat la Autoitalia ,dar spun ca nu au cum sa ma ajute ca ,reprezententa italiana nu de mult a preluata Jeep -ul ,si Jeep -ul meu e prea batran :2d:old,ca s a ma poate ajuta . Dar in final am sunat la mai multe reprezentante (brasov ,cluj,mures ect),si,surpriza - din Timisoara ,ma-au ajutat,fara nici un cost ,ma trimis inginerul un certificat ca jeepuica ,are voie sa circule cu 225\75\ 15 ... :y,si luni ma duc la RAR,si pun la nasul lor .... Dar astia au de toate ,on -line data de baze,on line orice ,dar nu pot ei sa documenteze on -line ce se mai poate face cu un jeep... Dar ma-m documentat eu,si la automobile-catalog scrie clar,iata http://www.automobile-catalog.com/tire/1999/1319405/jeep_cherokee_2_5_td_sport.html Dar naspa,aici intra problema ,ca acu 2 ani cand am cumparat masina ,avea aceasi anvelope ,si la -au identificta,au efectuat controlalele necesare inmatricularii masini ,si nu -au observat,ei ma-au dat certificatul.Dar asta e,asa after control,si 160 de lei amenda +niste impozite in plus la RAR,e mai bine si pentru ei. Si aici as multumio si oficial ,pentru reprezentanta AUTO LEVANTO-timisoara ,si mai ales omului pe nume Alin Voiena ,ca mau ajutat toate cele bune zaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
muri Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Daca se poate sa-mi trimiti si mie o copie dupa certificatul pe care l-ai obtinut ca si eu sint in aceiasi situatie cu 2 seturi de 225/75/15 si in carte cu 225/70/15. PS . Masina a fost inscrisa in iulie si acolo nu a zis nimenea nimic,nici eu nu stiam ca nu scrie in carte dimensiunea care e pe masina,pana nu am citit aici si m-am uitat curios in carte masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Incredibil,niste nemernici....sa isi faca normele de amenzi pana la sf anului...:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zaza Postat Noiembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat buna ti-as trimite ,muri,dar certificatul respectiv e data pe numarul caroseriei ,si pe masina respectiva ,dar rezprezentanta Timisoara ,sau Cluj te pot ajuta in acest sens,pe mina m-au ajutat,prin telefon si trimis prin e-mail,au inteles problema ,si chiar azi am rezolvat problema la RAR ,si am talonul :y,... dar daca te gandesti si la alte dimensiuni ,mai terce acolo si altele decat 225\75,eu am trecut 265\75 r15 ,ca la anul vine si randul lor multumesc oricum ,la toata lumea iata numerele de telefon de la auto -venetia http://www.autovenetia.ro/contact/ toate cele bune zaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Dar naspa,aici intra problema ,ca acu 2 ani cand am cumparat masina ,avea aceasi anvelope ,si la -au identificta,au efectuat controlalele necesare inmatricularii masini ,si nu -au observat,ei ma-au dat certificatul.Dar asta e,asa after control,si 160 de lei amenda +niste impozite in plus la RAR,e mai bine si pentru ei. Au facut poze cu cauciucurile astea? Nu cumva este vina celor de la RAR pentru asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Eu mi-am trecut 33 urile in carte si am scapat de problema Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiu.ionescu Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Eu mi-am trecut 33 urile in carte si am scapat de problema salut ! mi-am achizitionat un Lj73, si as dori sa i pun roti pe 33/12.5/15 j10. crezi ca le pot monta fara a o inalta? si daca nu, cat ar trebui sa o inalt? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Atinge trebuie inaltata minim 5 cm Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiu.ionescu Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Atinge trebuie inaltata minim 5 cm am inteles! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Felicitari! Baietii din Tm sunt de apreciat! :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat buna ti-as trimite ,muri,dar certificatul respectiv e data pe numarul caroseriei ,si pe masina respectiva ,dar rezprezentanta Timisoara ,sau Cluj te pot ajuta in acest sens,pe mina m-au ajutat,prin telefon si trimis prin e-mail,au inteles problema ,si chiar azi am rezolvat problema la RAR ,si am talonul :y,... dar daca te gandesti si la alte dimensiuni ,mai terce acolo si altele decat 225\75,eu am trecut 265\75 r15 ,ca la anul vine si randul lor multumesc oricum ,la toata lumea iata numerele de telefon de la auto -venetia http://www.autovenetia.ro/contact/ toate cele bune zaza Foarte buna initiativa :) Voi incerca si eu in Cluj, la reprezentata. Ultima data la ITP au strambat din nas la 235/75R15...dar ce sa-i faci daca nu gasesti cauciucuri calumea la dimensiunile din carte? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Eu mi-am trecut 33 urile in carte si am scapat de problema Si cum ai facut, te-ai dus la RAR cu ce hartie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Dimensiunile anvelopei pe masina si certificat Si cum ai facut, te-ai dus la RAR cu ce hartie? Cu hirtia de 200 ron 1 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate