Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mai dispare un erou....

koais

Postări Recomandate

Wrangler-ul, acest erou al trecerii timpului, va cadea si el in dizgratie incepand cu 2016.

Nici macar nu va avea parte de o moarte demna, va fi degradat la rangul de... SUV.

Adio punti rigide.

http://www.autoguide.com/auto-news/2013/10/2016-jeep-wrangler-may-ditch-solid-axles.html

Editat de Astral
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mai dispare un erou

Citisem deja cu cateva zile in urma si tot tind sa cred ca vor reveni asupra acestei decizii,la fel am tras nadejdie ca acel Cherokee oribil nu va iesi pe poarta fabrici si uite ca m-au contrazis.

Apropo cred ca este de ceva timp in vanzare si nu am vazut macar unul singur,cred ca vor vinde fix un rahat,si asa si merita,daca esti prost trage oblonul si mars acasa,asta soarta va avea Jeep daca va continua asa.

Wrangler daca renunta la puntile rigide va avea un sfarsit rapid,nu vor mai vinde nimic,si ori reintroduc puntile dupa ce vor vedea reactia clientilor ori va deveni o poveste pe care o vom spune nepotilor cand vom fi batrani.

Editat de Astral
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Re: Mai dispare un erou....

Se vor vinde .....ba chiar se vor vinde al dracului de bine cu bascule pentru ca :

-segmentul celor doresc un off-roader veritabil, deci cu punti rigide, si care chiar sa mearga cu el peste 50% in off-road este muuuult mai mic decat al celor care il folosesc doar pe strada, iar confortul este altul si este exact ce isi doresc acestia din urma : confort pe sosea intr-o masina cu pedigree de off-road !

-vor castiga noi clienti si mai cu seama din randul celor care-si doreau un Jeep, dar care vroiau sa fie pentru sosea....

-doamnele vor fi super-incantate.....

-si nu in ultimul rand....chiar credeti ca Jeep nu va avea o strategie de marketing capabila sa-si sustina noul produs ?!?

Modelele de la Toyota, cele cu punti rigide, se produc, dar cu limitari la vanzarea in multe parti ale planetei si cu toate astea Toyota tine steagul sus cu modelele noi cu bascule.....Deci nici Jeep Wrangler nu va pieri !

Link spre comentariu

Re: Mai dispare un erou

Citisem deja cu cateva zile in urma si tot tind sa cred ca vor reveni asupra acestei decizii,la fel am tras nadejdie ca acel Cherokee oribil nu va iesi pe poarta fabrici si uite ca m-au contrazis.

Apropo cred ca este de ceva timp in vanzare si nu am vazut macar unul singur,cred ca vor vinde fix un rahat,si asa si merita,daca esti prost trage oblonul si mars acasa,asta soarta va avea Jeep daca va continua asa.

L-am vazut eu in Cipru si in Italia. Bai bine nu il vedeam.

E de-a dreptul hidos, o oripilitate! :ce

Da, wrangler-ul nu va pieri, ii va pieri sufletul, de aici sintagma " Erou "

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

E interesant sa citesti comentariile la articolul postat de koais, ca sa vezi cum se vede de acolo discutia intre suspensie independenta si punti solide :grin:

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

O alternativa la puntile rigide, Dynatrac IFS/IRS ProRock 80, prezentata zilele astea la SEMA 2013:

http://image.fourwheeler.com/f/62629734+w600+re0/_SEMA_2013_Dynatrac_IFSIRS_ProRock_80

Sursa imagine: http://www.fourwheeler.com/product-reviews/four-wheeler-2013-sema-new-products/

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

Se vor vinde .....ba chiar se vor vinde al dracului de bine cu bascule pentru ca :

-segmentul celor doresc un off-roader veritabil, deci cu punti rigide, si care chiar sa mearga cu el peste 50% in off-road este muuuult mai mic decat al celor care il folosesc doar pe strada, iar confortul este altul si este exact ce isi doresc acestia din urma : confort pe sosea intr-o masina cu pedigree de off-road !

-vor castiga noi clienti si mai cu seama din randul celor care-si doreau un Jeep, dar care vroiau sa fie pentru sosea....

-doamnele vor fi super-incantate.....

-si nu in ultimul rand....chiar credeti ca Jeep nu va avea o strategie de marketing capabila sa-si sustina noul produs ?!?

Modelele de la Toyota, cele cu punti rigide, se produc, dar cu limitari la vanzarea in multe parti ale planetei si cu toate astea Toyota tine steagul sus cu modelele noi cu bascule.....Deci nici Jeep Wrangler nu va pieri !

Cu tot respectul cred ca este exact contrariu,bineinteles ca timpul ne va demonstra care din noi are dreptate.

-Segmentul celor care doresc un offroader cu punti rigide este mai mic dar fidel si la ora actuala concurenta este foarte mica,ai o clientele mica dar fidela.

- Cei care vor un Jeep confortabil au multe modele la indemana,sa nu mai vorbim de GC care este ca o limuzina ca si confort,deci ecest segment de clienti este satisfacut si asa,fara sa facem din Wrangler,Duster.

-Vor castiga foarte putini clienti pentru ca produsele in acea gama sunt nenumarate si concurenta mai acerba,iar Jeep nu cred ca poate tine piept lui Nissan,Toyota,Mitsubishi,Range Rover,si mai sunt si altele.

-La doamne nu place Wrabgler,e prea taranoi pentru gusturile lor,si nici nu stiu ele sa faca diferenta intre punti rigide ci ciolane razlete.

-Daca ne uitam la noul Cherokee nu stim ce studii si marketing au aplicat dar putem spune fara regrete nu ca habar nu au ci ca sunt cretini de-a dreptul.

Asa vad eu lucrurile,nu poti intra tu acum,mai ales in vremurile astea pe un segment de piata unde unii sunt demult si au un nume,exact cum Wrnagler nu ar fi avut concurenti seriosi in segmentul lui la fel Wrangler nu va putea sa dea pe altii laoparte,caci clientii aia sunt nu e ca ai fabrica Jeep si pe aia.

Editat de hdragos
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Nu subestima forta unui marketing bine facut......

Jeep nu-si va permite sa piarda si nici intr-un caz pierderea sa vina din partea unei masini legendare si sunt convins ca va investi masiv, dar inteligent in promovarea noii masini !

In sfarsit, n-are rost sa ne contram noi mai mult decat trebuie si mai bine lasam timpul sa vedem daca va curge sau nu in favoarea noului Wrangler cu IFS.......

:h5

Link spre comentariu

-La doamne nu place Wrabgler,e prea taranoi pentru gusturile lor,si nici nu stiu ele sa faca diferenta intre punti rigide ci ciolane razlete.

Maestre, aici o zbarcisi. La doamne place Wrangler, tocmai ca ie taranoi , iar ca are ciolanul mai razlet sau mai rigid, trece pe plan doi.

P.S.Adult sau copil, de cate ori nu ne-am dorit aceasta masina ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Pana una alta Wranglerul a mers numai inainte, si pe masura ce au aparut modele noi au fost tot mai bune si mai capabile in teren, de ce nu si mai confortabile, sunt convins ca si acum va fi la fel.

Mai intai sa vedem ce poate si pe urma tragem concluziile, pana una alta sunt multe jeep uri pe bascule care fac treaba foarte buna in teren.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare