shreck Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) Salutare daca are cineva sau cunoaste pe cineva cu un tester ca lumea de terrano din 96 diesel, as avea si eu nevoie pentru o diagnoza. Multumesc 0728 300 808 Editat Noiembrie 8, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: Necesar tester Terrano Salutare daca are cineva sau cunoaste pe cineva cu un tester calumea de terrano din 96 diesel, as avea si eu nevoie pentru o diagnoza. Multumesc 0728 300 808 acum trei ani cautam asa ceva, intr-un final am ajuns la Badsi... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: Necesar tester Terrano Salutare daca are cineva sau cunoaste pe cineva cu un tester ca lumea de terrano din 96 diesel, as avea si eu nevoie pentru o diagnoza. Multumesc 0728 300 808 Suna un prieten! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
balea george Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: Necesar tester Terrano Este cineva cu un tester si soft potrivit pentru a putea testa si eu parametrii masinii mele :) De preferat in Iasi. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate