Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Compatibilitati role transmisie Grand Vitara motor RHW

Postări Recomandate

Anul asta am avut nevoie sa schimb toate rolele de la transmisie si drept urmare am inlemnit cind am vazut preturile minim 700 rola(se gasesc doar pe original) si aveam nevoie de 3.Asa ca am inceput sa ma documentez si am descoperit ca din cele 3 role(2 identice,una diferita) nici una nu mai e folosita pe alta marca de masina(nici macar la Peugeot).Dupa cautari am observat ca modelul nou de GV(cel din 2005 in sus)foloseste aproximativ acelasi tip de role la motorul de 1,9d(diferenta e facuta de 1 canelura in plus,cureaua de transmisie la gv-ul pina in 2005 are 6 caneluri,la gv-ul din 2005 7 caneluri).Diferenta de pret e insa uriasa adica 2 role pe Ina de gv nou au fost 350 ron fata de minim 700 ron bucata asa ca am fost dispus sa incerc.Acum dupa 10.000 km parcursi deja transmisia nu are nimic si totul e ok.Ideea este ca in loc de 2100 ron costul de inlocuire a rolellor a fost la jumatate asa ca am zis sa postez pentru cei interesati. Editat de grandvitara
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 luni mai târziu...

Re: Compatibilitati role transmisie Grand Vitara motor RHW

Merg deja de aproape un an si nu s-a intimplat nimic deosebit cu noile role.Ce ma distreaza e ca nimeni nu a intrebat nimic de treaba asta:)))Ori rolele colegilor merg unse:)))ori 2000 ron sunt un fleac pentru multi:)))

Link spre comentariu

:ha1 Cred ca postul initial a fost foarte explicit si din aceasta cauza nu a "produs efecte". E binevenit si up-date-ul, se pare ca rolele cu un canel suplimentar ruleaza!

Suzuki Grand Vitara XL-7 2003

ex-Land Rover Discovery 2 2004

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Mi-a venit si mie randul sa inlocuiesc rolele de transmisie ale curelei de accesorii. Totusi, nu a fost nevoie sa recurg la artificiul propus de maestrul @grandvitara, caci s-ar parea ca producatorii au sesizat penuria si au iesit la interval cu oferte pentru toate buzunarele ...

Link spre comentariu

Pai da niste exemple de marci si de preturi ,ca asa de exemplu pentru tine 7-800 ron per rola nu o fi mult:)))dar pentru mine care pastoresc un parc de masini nu mi se pare in regula:))))Astept cu nerabdare:)))

Link spre comentariu

Dayco ~ 220 lei/rola

SKF ~ 250 lei/bucata

"no name" (fara opritorul cu o-ring) ~ 130 lei/buc.

Preturile sunt aproximative si fac referire la rola "canelata" cu diametrul de 60 mm.

Numai bine!

Link spre comentariu

Dayco ~ 220 lei/rola

SKF ~ 250 lei/bucata

"no name" (fara opritorul cu o-ring) ~ 130 lei/buc.

Preturile sunt aproximative si fac referire la rola "canelata" cu diametrul de 60 mm.

Numai bine!

.Eram curios de preturile pe care le-ai gasit la celellalte 3 role fixe ca acolo era buba.Tu ai rhz sau rhw? ca la rhw era buba,m-ar bucura sa le fi ieftin astia dar ......

Editat de grandvitara
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Tot RHW am si eu, am schimbat rolele anul trecut, ca era nevoie, am platit cam 300-400 lei/rola. Circa. Am schimbat cam 3 sau 4, nu mai tin minte, si intr-adevar nu am gasit decat pe original.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare