bpd84 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 A inlocuit cineva bucsile la brate la hilux fabricat dupa 2006? se gasesc ceva hd? cam cat ar costa ? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: bucsi fata hilux 2007 Teoretic se inlocuiesc o dat cu bratul...Sunt vulcanizate in lagar dupa stiinta mea. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turcu015 Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: bucsi fata hilux 2007 se pot inlocui doar bucsele ,costa cam 400 ron bucata(sunt 4) la reprezentanta.pe cele originale le poti considera "hd"" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: bucsi fata hilux 2007 Salut despre care brate este vorba superioare sau inferioare. Cele inferioare trebuie sa vezi daca se desfac suruburile sau nu. Ca de nu se desfac trebuie sa le tai cu flexu si is 180 lei bucata X 4 si dupa aia brate si bucsi. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: bucsi fata hilux 2007 LE da un pm poate iti fac rost de brate cu totul la un pret bun. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bpd84 Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Re: bucse fata hilux 2007 am observat ca unghiul de cadere nu este bun roata din stanga este bagata in interior din partea de sus se vede cu ochiul liber. Spt. viitoare fac o vizita la service sa vedem care bucsi sunt duse sau daca este doar din reglaj desi nu prea cred. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Re: bucse fata hilux 2007 Reglaj nu se poate face numai la basculele de jos din sutuburile excentrice. daca nu au fost desfacute/reglate de mult timp nu cred ca se desfac. La mine cel putin nu s-au desfacut. Spor! Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate