Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ambreaj samurai

ab03fge

Postări Recomandate

Re: ambreaj samurai

Am facut deja comanda . kit Valeo 650 lei complet, disc, placa. rulment de la Sachs.

Urmeaza sa verific jocurile in grupuri si restul, schimb uleiuri si o verificare la instalatia electrica si la carburator care se pare ca are o problema cu aerul.

Daca mai trebuie sa verific ceva anume va rog sa-mi spuneti. ar fi bine de facut inainte de a mai iesi in noroi!

mutumiri!

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ehehe.. ati facut cunostiinta??

Parerea mea este doar sa verifici uleiurile si sa-l schimbi doar pe cel din motor, eu le-am schimbat pe toate

I-ai dat un pic de ai stricat ambreiajul, desi cred ca s-a fortat din cauza problemelor la carburator.

Spor la treaba si daca mai ai nevoie de alte info da-mi un telefon

Link spre comentariu

Multumesc!

Am incercat sa trag o Toyota bagat pina in praguri in namol si dupa aceea am mers pe albia unui piriu iar la iesire am fortat. dupa asta am mai mers vreo 500 m si gata.

Astazi am desfacut tot de pe spate. are si putin joc in grup spate dar e foarte mic. se poate stringe surubul de la flansa.

schimbat uleiuri cam tot, filtre. apropo, snorkel-ul nu a avut un capac protectie ploaie si filtru de aer?

despre carburator pot spune ca am noroc. cel putin asa sper. am gasit un tip care a luicrat in italia la suzuki service. se va ocupa de el. sper sa nu fi fost dat afara :grin: !

la urmatoarea iesire promit si poze mai multe.

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare