Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: ambreaj samurai vezi ca maine vine doctoru in Bv.....eu am Exedy pe Samurai.....si merge brici :grin: uite-l aici viewtopic.php?f=7&t=8560 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: ambreaj samurai multumesc frumos! am terminat discul la a doua iesire in padure! cred ca am gresit destul de tare undeva. sper sa nu se mai repete. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: ambreaj samurai ai idee cam ce pret ar fi pentru Exedy si in cit timp ar putea fi livrat ? E vorba de kit. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: ambreaj samurai pe mine placa m-a costat cam 200 de lei.....tot kit-ul nu stiu cam cat ar ajunge dar banuiesc ca nu sare de maxim 600 lei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: ambreaj samurai Am facut deja comanda . kit Valeo 650 lei complet, disc, placa. rulment de la Sachs. Urmeaza sa verific jocurile in grupuri si restul, schimb uleiuri si o verificare la instalatia electrica si la carburator care se pare ca are o problema cu aerul. Daca mai trebuie sa verific ceva anume va rog sa-mi spuneti. ar fi bine de facut inainte de a mai iesi in noroi! mutumiri! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: ambreaj samurai Ehehe.. ati facut cunostiinta?? Parerea mea este doar sa verifici uleiurile si sa-l schimbi doar pe cel din motor, eu le-am schimbat pe toate I-ai dat un pic de ai stricat ambreiajul, desi cred ca s-a fortat din cauza problemelor la carburator. Spor la treaba si daca mai ai nevoie de alte info da-mi un telefon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: ambreaj samurai Multumesc! Am incercat sa trag o Toyota bagat pina in praguri in namol si dupa aceea am mers pe albia unui piriu iar la iesire am fortat. dupa asta am mai mers vreo 500 m si gata. Astazi am desfacut tot de pe spate. are si putin joc in grup spate dar e foarte mic. se poate stringe surubul de la flansa. schimbat uleiuri cam tot, filtre. apropo, snorkel-ul nu a avut un capac protectie ploaie si filtru de aer? despre carburator pot spune ca am noroc. cel putin asa sper. am gasit un tip care a luicrat in italia la suzuki service. se va ocupa de el. sper sa nu fi fost dat afara :grin: ! la urmatoarea iesire promit si poze mai multe. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate