doctoru Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Re: Luciada 2013 Inca unul scos din cuptor... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Re: Luciada 2013 Foarte frumosa intalnirea . Regret ca nu am putut sa particip si a doua zi sa pot sa traiesc live mometele picante . Multumesc " Bronco " pentru pozitia de kokilot . Bravo dezorganizatorilor ! :br Sa nu vi se urce la cap , sa pastrati traditia si in 2014 ! :ha: Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Re: Luciada 2013 frumos.....:grin: iti mai aduci aminte ce faceam anul trecut pe 1 Decembrie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Re: Luciada 2013 frumos.....:grin: iti mai aduci aminte ce faceam anul trecut pe 1 Decembrie? Cam ce am facut si anul asta.., adica neste offrodeala :ca Vremea a fost la indigo, trupa din Onesti a fost aceeasi si se pare ca in urma mea s-a mers tot pe varianta chiken-line.. adica doar eu cu Lucian Munteanu am luat-o drept in jos pe ravene, iar restul a gasit alte trase mai lejere. Niste ravene de vreo 500m dar care ne-au luat vreo 3-4 ore :ha: .... mai grele decat la Luciada, chiar de extrem as putea spune (si cine ma cunoaste stie). Un pic de pagube... dar a fost bine :grin: Voi?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: Luciada 2013 Am mai primit de la un amic cateva filmulete :banana [video=youtube;ZBYf3RNX-bo] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Luciada 2013 Si ultimul, ca apoi a venit noaptea :wink: Foarte tare mi se pare reactia lui Zoli, la min 1:00 cand Turagmes ii spune ca i-a "atins un pic patrolul" :ha: Marius, eu zic sa incercam data viitoare cu geamurile... sa mergem la sigur :ha: :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate