Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

16 sau 17.11.2013 ???

LorDeko

Postări Recomandate

Re: 16 sau 17.11.2013 ???

Sambata trag vinul, ca a stat din fiert:wink:

Daca-mi da voie sefa, eu as zice duminica.

Daca se va iesi duminica, evident.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sambata trag vinul, ca a stat din fiert:wink:

Daca-mi da voie sefa, eu as zice duminica.

Daca se va iesi duminica, evident.

Eu zic sa o iei si pe sefa si din vin [eu vin cu sefa mea si cu vin]

Editat de Sabau Gigel
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Deci, intalnirea pt Sambata e in Rompetrol Blejoi la ora 8:20 ca sa fim la 9:00 in Valeni sa intram mai repede in teren.:grin:

mancarica la pachet:wink:

fara amatori si masini nepregatite cu minim MT si troliu:old

Link spre comentariu

Sa intelegem Lorddeko ca tre sa ramane-ti doar voi profesionistii si restu nu mai au posibilitatea sa prinda experienta, sau putem sa vorbim cu moderatori sa separam site-u cu incepatori si profesionisti sa nu cumva sa va incurcam.

good job keep up the good work

Link spre comentariu

Sa intelegem Lorddeko ca tre sa ramane-ti doar voi profesionistii si restu nu mai au posibilitatea sa prinda experienta, sau putem sa vorbim cu moderatori sa separam site-u cu incepatori si profesionisti sa nu cumva sa va incurcam.

Suntem multi care avem acest hobby comun, dar fiecare incepe mai devreme sau mai tarziu. Cred ca ar trebuie sa aveti respect si pentru aceste persoane, pana la urma si voi tot incepatori a-ti fost odata.

Poate ar trebui sa ai si tu mai multa ingaduinta si sa intelegi dorinta organizatorului: se doreste ca toti participantii sa fie experimentati si masinile minim "dotate" pentru ca e ziua scurta si nimanui nu-i place sa-l prinda noaptea prin padure (mai ales din cauza unui "incepator" care tine in loc toata coloana).

Sunt destule iesiri organizate pe timp de vara, parioada in care o noapte petrecuta prin paduri nu mai arata atat de neplacut.

In fond, orice organizator are dreptul sa-si aleaga partenerii de drum dupa criteriile personale, nu?

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Organizeaza tu o iesire soft pt incepatori. Ce te retine???

Eu am specificat ce dotari sunt necesare. Uita-te la celelalte iesiri postate de mine si ai sa intelegi dificultatea.

Link spre comentariu

Organizeaza tu o iesire soft pt incepatori. Ce te retine???

Eu am specificat ce dotari sunt necesare. Uita-te la celelalte iesiri postate de mine si ai sa intelegi dificultatea.

Am intrebat la inceputul postari tale ce dotari am si daca este ok. Nu am primit nici un raspuns negativ si am considerat ca este ok. Greseala mea :) Sa aveti vreme frumoasa

Link spre comentariu

Sambata nu mai trag vinul, se ocupa altcineva, dar nu pot veni, am treaba la firma.:fr2

Chiar daca sefa imi da voie, nu pot veni nici duminica.:fr2

Cred ca o trimit pe sefa, cu Patrolul si cu vin.:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare