Liviu-San Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Va salut! Dupa cum spune si titlul, am montata pe masina o unitate multimedia,made in PRC,pe care o folosesc fara probleme de vreo 3 ani. Singura problema a mea, este ca nu mai citeste videoclipurile descarcate de pe you tube.Inainte foloseam youtube downloader HD, le converteam din FLV in AVI,cu o rezolutie de 360p,dealtfel singura care stie el sa o citeasca. Acum, nu mai merge si nu stiu de ce. Am incercat si cu o rezolutie mai slaba(240p) si se vede, dar nu se aude. Din ce stiu eu, citeste decat AVI si DIVX-uri. Intrebarea ar fi daca s-a mai lovit cineva de problema asta si cum a rezolvat-o sau daca exista vreun programel minune care sa rezolve problema. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Unitate multimedia ciongo-pongo! Codec-urile filmuletelor de pe youtube probabil ca acum sunt altele si aparatul tau nu le are si deci nu mai poate decoda si partea audio..... Teoretic, aparatul ar trebui resoftat si instalat ceva mai nou.....daca s-o putea..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Unitate multimedia ciongo-pongo! cauta pe net dupa modelul exact al sculei, sunt sigur ca si alti chinezi s-au lovit de problema, 90% se poate rezolva dar trebuie sa gasesti exact ce codec+setari trebuiesc folosite astfel incat sa fie suportate de aparatul tau. still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Unitate multimedia ciongo-pongo! Corect ce spui Astral,ma temeam de raspunsul asta, ca mi-a mai zis un prieten sa-mi iau altul:ha: Cred ca va trebui sa iau la rand tot felul de programele de pe net, sa-l verific pe fiecare in parte sa vad daca face treaba sau nu.L-am sunat pe cel de la care am luat dvd-ul si mi-a zis ca un client de-al lui a avut aceeasi problema si a rezolvat-o cu un program, dar nu stie ce si cum,din pacate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Unitate multimedia ciongo-pongo! zimi si mie ce multimedia e aia ca imi pun la niva ca si asa am aruncat casetofonul si boxele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Unitate multimedia ciongo-pongo! zimi si mie ce multimedia e aia ca imi pun la niva ca si asa am aruncat casetofonul si boxele :) Mai Karol, degeaba iti spun, ca tu nu mai ai bord si oricum ar fi prea grea.Tu ai fi in stare sa-ti conduci masina din telecomanda, numai sa fie mai usoara....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Unitate multimedia ciongo-pongo! Mai Karol, degeaba iti spun, ca tu nu mai ai bord si oricum ar fi prea grea.Tu ai fi in stare sa-ti conduci masina din telecomanda, numai sa fie mai usoara....:ha: aha deasta imi esti:) eu vroiam sa dau antifonul jos din masina sa mai reduc putin greutatea cat sa pun unitatea aia dar tu ma sabotezi :) apropo de asta intradevar am scapat si de casetofon si de boxe ca erau grele :) impreuna faceau 5 kg :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate