spurly Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 buna ziua, am si eu o nelamurire, daca cineva ma poate ajuta va rog. am descarcat manualul de service si dupa ce mi-am adus frumos sabotii noi, ma bag eu sub masina si ce sa vezi... pe carcasa franei central in partea unde este prins si cardanul sunt doua gauri unde dupa manual ar trebui sa fie astupate cu ceva suruburi care se desfac.intrebarea este aceste suruburi lipsesc la mine si daca da pe acolo a intrat normal mizerie , ce am de faut?dupa ce schimb saboti si cablul sa le astup cu ceva de cauciuc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: schimbare saboti fara de mana la nissan patrol y60 Daca cumva discutam despre cele doua gauri din oala - da , trebuie obturate , initial au doua dopuri de cauciuc . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spurly Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: schimbare saboti fara de mana la nissan patrol y60 Daca cumva discutam despre cele doua gauri din oala - da , trebuie obturate , initial au doua dopuri de cauciuc . Da, despre astea e vorba.mersi nu eram sigur,o sa improvizez ceva dopuri acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: schimbare saboti fara de mana la nissan patrol y60 Gaurile alea au rol de reglaj,adik bagi surubelnita si invarzi rotita aia zimtata ca sa stea sabotii intinsi.Atentie sa nu-i intinzi prea tare. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate