Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cabana CUCA in Iezer

RZV

Postări Recomandate

Are cineva idee dintre localnici eventual,daca se poate urca cu un Suv la cabana?

Am gasit info impartit,cum ca drumul ar fi ok,dar inchis cu bariera...cum ca ultima bucata de 2-3 km nu mai este accesibila.....

Exista niste sotii insarcinate care nu vor sa stea acasa.......nici sa urce 2 ore la picior nu pot.....

Multumesc anticipat.

Editat de RZV

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cabana CUCA in Iezer

Exista niste sotii insarcinate care nu vor sa stea acasa.......nici sa urce 2 ore la picior nu pot.....

Multumesc anticipat.

Sotia ta stie ma ca tu vorbesti asa de ea ...auzi "niste"..:ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

se poate ajunge fara probleme cu masina la cabana Cuca , din punct de vedere al drumului....DAR poti gasi bariera pusa

la intersectia Cuca-Batrana , spre Batrana , adica pe varianta din stanga cum urci , imediat este o pensiune.....( prima pe dreapta , ca pe stanga nu exista )

DACA ai noroc si dai de cel care se ocupa de pensiune , te rezolva el cumva cu bariera spre cabana Cuca :wink:

mai exista si posibilitatea ( dar nu garantez ) sa incerci sa afli la cabana Voina cine are cheia de la bariera aia , sau imediat dupa bariera ( 200 m ) e noua microhidrocentrala care se construieste si poate acolo iarasi e vreun Gica care are cheia....dar nici de asta nu garantez......

apropos , imediat dupa hidrocentrala aia cica e un drum la stg care duce in gol alpin in Plaiul lui Patru...( nu l-am incercat )

Editat de Astral
Link spre comentariu

Am inteles, multumesc mult.

Probabil ca o sa gasim o alternativa, nu prea vreau sa fim noi aia ce au parcat jeepul in fata ,sarind bariera.....am facut rost de un nr de telefon de la cabanier,o sa incercam sa vedem.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Salut confirm bariera exact cum a spus colegul in dreptul acelei pensiuni si ai grija cu sotia, a mea prefera sa mearga pe jos portiunile in care masina se balanganea :).

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Am fost, bifat,plimbat, intors, totul ok.

Bariera este, se deschide la cerere expresa la cabanier. Am urcat la picior,plimbare pe forestier de 1,5-2ore.

Cabana ok,iarna este deschisa numai in WE, cabanierul este din Pitesti si trebuie anuntat in prealabil de intentie, sa fie prezent.

Am impartit cabana cu o gasca de enduristi de-ai casei, cu citiva salvamontisti si vizitatori 4 baieti de la jandarmeria montana.

Cam atit,merita sa mergi cind este zapada.....sau sa faci creasta cu plecare-revenire la CUCA,sa nu cari toate bagajele.

Link spre comentariu

Poate niste poze de acolo ca am avut si eu intantia sa ajung dar exact partea cu bariera si condittiile ne-au oprit. Poate si un numar de contact de la cabanier.

Multumesc,

Lucian

Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata,

Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea

Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata

Link spre comentariu

Telefon am gasit pe net.Sunt 2-3 siteuri dedicate si ai toate detaliile acolo.

Poze la mers pe munte nu am facut.....

Poti sa treci bariera dar,am considerat ca-i mai ok si mai sanatos sa merg pe jos.Cu masina,poti sa ai si logan,ajungi fara probleme.....nu pune nici o problema drumul.dar nu-i nici un fun sa urci 20 minute pe forestier-autostrada,zic eu si dupa sa faci un gratar,sa bei bine din portbagaj si dormi la comun si sa faci pipi afara.

As merge cu masina daca as avea ceva timp si parteneri pentru un WE de facut citeva trasee sa caram si lasam echipamentul la cabana ca punct de plecare. Altfel nu as merge,nu merita,pur si simplu.Mai departe drumul se infunda,si sunt,una,hai doua variante de urcat cu masina dar ai nevoie de simex, vointa si masina....

Editat de RZV

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare