Animal Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) Am Achizitionat de 2 zile acest Pajero mk 2 nu stiu prea multe despre model si nici despre masina mea in mod personal,pt mine este o lume noua,intersanta pe care vreau sa o cunosc,Sunt din Bucuresti,37 Ani si ma numesc Catalin deja am inceput sa descopar citeva defecte pe care vreau sa vi le prezint si sa discutam sa ma sfatuiti ce am de facut ca pe unde intreb toti vor sa ma jecmaneasca si sa ma pakaleasca vazind ca sunt in necunostintza de cauza pt inceput am sa pun citeva poze cu masina sa vedeti despre ce este vorba si am cam 1 milion de intrebari de pus :)) Cam astea sunt mai toate pozele momentan din diverse unghiuri [ATTACH=CONFIG]194972[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194973[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194974[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194975[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194976[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194977[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194978[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194979[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194980[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194981[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194982[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194983[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194984[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194985[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194986[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194987[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194988[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194989[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194990[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194991[/ATTACH] Editat Noiembrie 14, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Animal Postat Noiembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) Este primul meu 4x4 deci va rog sa ma luati usor ,pt ca nu cunosc termeni si expresii din lumea OffRoadului si 4x4 ,incerc sa ma familiarizez cu tot ce implica usor usor, mentionez ca nu sunt un Nabab plin de bani sa imi permit sa il fac in 2 zile impecabil dar usor in timp dupa prioritati vreau sa devina o masina pt offroad usor,pescuit,o masina pt toate anotimpurile etc,nu ma intereseaza offroad extrem pt ca nu imi permit nu ca nu mi-as dori... Primele PROBLEME: 1.Cind cuplez 4x4 indiferent ca este pe greu sau usor cupleaza f bine dar cind plec de pe loc croncane urit ceea ce ma duce cu gindul ca ar fi planetara stinga ,(banuiesc ca din moment ce rotile fatza trag si se aude acel croncanit urit ca grupul de fata functioneaza) 2. este ca: este cuplat doar spatele masina functioneaza impecabil de la calarasi pina la bucuresti si la un moment dat aud un zgomot la roata dreapta fatza ca si cum ar fi un harjait frecat fier pe fier ca sa fa dau un exemplu sa va dati seama de zgomot este ca si cum ai trage cu virful unui cutit pe un perete exterior al unei case stropit cu ciment(adica nu este neted) si nu este continu zgomotul dar este acelasi ritm ca si cum pe o anumita parte a discului de frina ar zgaria un fier ceva... m-am speriat si am plecat catre un service autorizat cind mai aveam 3 km pina sa ajung la service zgomotul dispare brusc si masina ruleaza impecabil le-am povestit mecanicilor ,au urcato pe elevator au tras de roti ,dupa care am plecat cu ei in probe,pe asfalt,drum pitruit prin gropi si mai tare si mai incet am mers vreo 15 km si nimik masina rula impecabil,am plecat de la service catre casa pe centura distantza fiind vreo 30 km ,dupa ce m-am departat de service vreo 20 de km in care a mers impecabil a inceput din senin pe asfalt sa faca acel zgomot iar circa 5,6 km dupa care iara mergea foarte bine fara zgomot si rula ca o masina normala pina acasa astazi am mers pina la carrefur 4/5 km dus intors sa fac piata si a rulat normal , initial am crezut ca s-a spart rulmentul dar ma gindesc daca rulmetul era spart uruia la inceput ca la orice masina,ma gindesc ca nu are cum sa huruie cind si cind ... unul din mecanici a scos o perla ca este criblura intre disc si placute sau etrier si aia freaca :)) chiar nu stiu ce sa mai cred ,ma gindesc ca poate a intilnit cineva acest defect si ma scoate si pe minedin ceatzasa stiu ce am de facut,schimbat etc... Editat Noiembrie 14, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate