Bogdan Soreata Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Salut,intrebare stric ceva la transmisie daca merg cu cauciucuri gen simex 32' pe fata iar pe spate model tractor 34'(11.5/80/15.3) masina un patrol scurt,taiat,scurtat,rasturnat Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Cauciucuri diferite fata/spate Daca mergi in 2x4 nu strici nimic dar daca mergi in 4x4 strici tot.Interesant ar fi ce cedeaza primul,grupul fata,grupul spate,crucile,cardanele,cutia de transfer. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) Re: Cauciucuri diferite fata/spate Eu .zic ca pe 4x4 primul cedeaza grupul spate unde sUnt rotile mai mari Editat Noiembrie 16, 2013 de Astral sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/ Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Cauciucuri diferite fata/spate Prima data ar trebui sa se duca grupul fata ...desi , Patrolul avand punti fixe ... cred ca se duce prima data ce este mai uzat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Cauciucuri diferite fata/spate Eu cred ca primele cad cutia de transfer cu grupul fata la egalitate de sanse. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Cauciucuri diferite fata/spate Daca decuplezi MRL-urile nu strici nimic. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Cauciucuri diferite fata/spate Buna ziua In 4x4 NU folositi anvelope diferite chiar daca exista dif central . Pentru masinile mai noi crapa transferul , cardane dif fata spate iar pentru cele de generatie mai veche , cArdane apoi diferentiale . Oricum in 4x4 veti simti indirectie si la manevre ca "ceva" nu este bine . Deci NU ! ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Soreata Postat Noiembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Cauciucuri diferite fata/spate multumesc pt ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Cauciucuri diferite fata/spate Recomandat e sa folosesti anvelope identice si cu acelasi grad de uzura!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: Cauciucuri diferite fata/spate Daca Bogdan insista sa foloseasca anvelope diferite, propun sa facem pariuri "ce subansamblu cade prima data" :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Cauciucuri diferite fata/spate eu am facut experimentul asta cu 2 ani in urma.grupul de pe spate,acolo unde erau anvelopele mai mari a inceput sa friga dupa ce am parcurs cativa kilometri.eu cred ca daca vrei sa mergi cu anvelope diferite ca dimensiune trebuie sa decuplezi cardanul fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate