luckgil Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Buna ziua, Am cumparat si eu de la cineva din Buhusi o Vitara acum ceva timp si a stat pe numerele de Belgia si acum a sosit timpul sa fie inmatriculata pe Ro. Numarul care il am telefon de la persoana din Buhusi de unde am luat-o nu cred ca mai este valabil dar am adresa si diverse alte detalii ale fostului proprietar. Ma poate ajuta si pe mine cineva din Buhusi cu un contact acolo in oras sa nu bat drumul poate degeaba pana acolo? Cu respect, Lucian 0758248585 Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Buhusi Buna ziua, Am cumparat si eu de la cineva din Buhusi o Vitara acum ceva timp si a stat pe numerele de Belgia si acum a sosit timpul sa fie inmatriculata pe Ro. Numarul care il am telefon de la persoana din Buhusi de unde am luat-o nu cred ca mai este valabil dar am adresa si diverse alte detalii ale fostului proprietar. Ma poate ajuta si pe mine cineva din Buhusi cu un contact acolo in oras sa nu bat drumul poate degeaba pana acolo? Cu respect, Lucian 0758248585 Salut, Ia legatura cu Romeo alias "dac" pe forum , el este din Buhusi si te poate ajuta. Da-i un PM. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Buhusi Multumesc pentru sfat am rezolvat se poate inchide. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate