coltalb Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 (editat) Buna ziua, vreau sa achizitionez un Pajero mk2 swb si as vrea sa stiu daca in cazul in care nu are bandourile laterale din plastic de pe usi,aripi, as putea sa le pun eu dupa aceea cumparandu-le de la dezmembrari. Am citit pe aici pe forum ca ar fi un kit special altfel nu se potrivesc. Modelul acesta de Pajero s-a fabricat si cu bandouri si fara? Daca este cineva in cunostinta de cauza, va rog sa ma lamuriti. Multumesc Editat Noiembrie 16, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Bandouri pajero mk2 Ti-am mutat topicul despre bandouri aici, la Mitsubishi pentru ca n-are nici o legatura cu sectiunea "Modificari", deci , te rog, nu mai deschide altul acolo din nou ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Bandouri pajero mk2 Buna ziua, vreau sa achizitionez un Pajero mk2 swb si as vrea sa stiu daca in cazul in care nu are bandourile laterale din plastic de pe usi,aripi, as putea sa le pun eu dupa aceea cumparandu-le de la dezmembrari. Am citit pe aici pe forum ca ar fi un kit special altfel nu se potrivesc. Modelul acesta de Pajero s-a fabricat si cu bandouri si fara? Daca este cineva in cunostinta de cauza, va rog sa ma lamuriti. Multumesc Poti sa pui bandouri originale fara probleme...asa am facut si eu cu al meu pajero...:wink: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 (editat) Re: Bandouri pajero mk2 trebuie neaparat sa dau gauri sau merg si lipite cu ceva silicon banda dublu adeziva? La ce pret gasesc bandourile usi, aripi pe la dezmembrari? Editat Noiembrie 25, 2013 de coltalb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Bandouri pajero mk2 trebuie neaparat sa dau gauri sau merg si lipite cu ceva silicon banda dublu adeziva? La ce pret gasesc bandourile usi, aripi pe la dezmembrari? Io la mine le am lipit cu silicon negru.....si la partea de jos cu autofiletante...le am de 2 ani ..fara probleme.. Am un set la 300 lei...in stare buna... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Bandouri pajero mk2 n-ai mai dat gauri in aripi, doar ai taiat clemele alea ce intrau in gauri si le-ai lipit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Bandouri pajero mk2 da.... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate