Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suspensie 80

mbadea2002

Postări Recomandate

Oameni buni, eu am o nelamurire - si aici ma poate ajuta cineva cu capul mai mare ca al meu:

La fostul meu 80 masina era inclinata pe stanga.

Am schimbat inclusiv arcurile si telescoapele de pe stanga pe dreapta si masina statea tot intr-o rana ...

De ce vreau sa stiu chestia asta - poate descopar de ce masina tragea dreapta - inclusiv dupa o geometrie si dupa o echilibrare - ca la carte - a rotilor.

Ceva sfaturi?

Nu de alta DAR, urmatoarea caruta va fi tot un 80 ... si vreau sa stiu daca e o chestie de model sau pur si simplu am avut eu ghinion ...

Stima,

Mircea

take care of your "yota" and your "yota" will take care of you ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: suspensie 80

Fabricantii de suspensii nu pot acoperi toate variantele de masini care exista in toata lumea; exista la acelasi model specificatii diferite, gen volan stanga sau dreapta, rezervor suplimentar, a 3-a bancheta, diferite motorizari, diferite rezervoare ca si amplasare si litraj, cutie viteze automata sau manuala, etc. Plus echiparile suplimentare, care pot fi foarte diferite ca si amplasare pe masina.

Prin urmare pot sa apara diferente de tinuta/ inaltime intre stanga si dreapta sau fata - spate.

Spre exemplu, OME face uneori arcuri diferite ca si inaltime, dar mai ales foloseste trim-packere de corectie, de 5 mm sau 10 mm. Dupa montarea suspensiei si rularea pentru o vreme, se masoara fiecare inaltime fata/spate si stanga/dreapta si se face corectia, montand 1-2 trim-packere- dupa caz la arcul unde masina este mai jos.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare