salieri93 Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 (editat) Salutare dragi colegi, sunt nou pe aici am un Grand cherokee 2.7 CRD limited din 2002 si am un mic bai cu cd player-ul din bord.Am cumparat unul original din dezmembrari ,,orbeste'' fara sa verific daca mufele potrivesc. Ei bine, cand l-am desfacut sa l dau jos pe al meu la service am constatat ca ceea ce am cumparat nu pusca la mufe si nu am cum sa il montez. Intrebarea mea este daca se poate gasi un adaptor sau ceva sa il pot lega pe masina mea. Va pun mai jos niste poze sa vedeti despre ce este vorba si ORICE SFAT ESTE BINE VENIT!!! poza cu mufele de la cd player care il am pe masina Editat Noiembrie 19, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrobinrazvan Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul e simplu....in prima foto e un cas de pe modelele 99-2001 iar in a doua unul de pe modelele 2002-2005...nu prea ai ce sa faci doar sa cauti un alt cas de pe un model de dupa 2002 sau, ajuns in acest punct iti convine sa iei un adaptor si sa schimbi practic casu cu unul aftermarket...ceea ce mi se pare cel mai indicat tinand cont ca ti se va imbunatati considerabil calitatea sunetului si in plus dupa vei avea mai multe optiuni pentru eventuale upgrade-uri Editat Noiembrie 19, 2013 de rrobinrazvan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul iti faci singur un adaptor sau apelezi la un electrician/electronist , detalii aici : http://www.wjjeeps.com/audiowire.htm (Radio adaptor harness) , bafta! still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
salieri93 Postat Noiembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul Multumesc mult pentru raspunsurile voastre, cred ca cel mai bine e sa il vand si sa mi caut unul compatibil.Daca stiti pe cineva care il vrea la 300 de lei il dau . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrobinrazvan Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul am eu disponibil cas pt modelul de dupa 2002 ...daca vrei iti pot trimite poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul Daca vrei sa-l pastrezi, totusi, exista adaptoare gata confectionate pe la unele magazine de piese auto sau de accesorii de tuning. Merita incercat, preturile sunt, in general, intre 15-50 lei:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrobinrazvan Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul nu va gasi un adaptor intre modelul de pana in 2001 si cel de dupa 2001...adaptoare sunt doar pt a schimba casul orig cu unul aftermarchet...el pe masina are mufele de la modelul de dupa 2002 si a luat un cas model pana in 2001...cu putina indemanare si consultand schemele pe care le-a postat cineva mai sus ,ar putea sa faca o modificare dar tot i-ar trebui mufele specifice modelului pe care l-a cumparat...si nici atunci nu cred ca ar fi functional 100% (uitati=va la foto si veti vedea diferenta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
salieri93 Postat Noiembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) @RrobinRazvan : prima data trebuie sa scap de cass-ul asta si apoi putem discuta, poate reusesti sa ma ajuti sa il vand si dupa discutam,oricum trebuie sa il schimb pe asta care il am original pe masina in momentu de fata dar cum spuneam mai sus , trebuie sa scap de asta. inclusiv schimb la schimb cu unu care imi este bun mie sunt dispus sa fac,poate o mai fi avut careva ghinion ca mine cand l-a luat si nu ii potriveste. Editat Februarie 24, 2014 de atar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 (editat) Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul Nu cred ca o sa gasesti.Ce are aparatul tau, de pe masina? Mufe de la un model la altul nu gasesti,cum spunea cineva mai sus,gasesti doar mufe de la original la aftermarket in cazul in care vrei sa schimbi scula.Si aici ai nevoie de masca adaptoare si de mufe in afara de noua scula, obligatoriu 1DIN la dimensiune. Spune ce are scula ta originala,ca am eu una cu mufe de 2002 ,cum ai nevoie,care are modulul de la afisaj stricat- nu vedeam ce cod introduc si automat nu functiona,asa ca l-am schimbat. PS: sa stii ca se schimba calitatea auditiei cind schimbi risnita cu ceva aftermarket Editat Noiembrie 20, 2013 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
salieri93 Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul Salutare, problema la cd player ul meu actual de pe masina este afisajul , nu mai merge, dar ciudat cateodata cand trenteam mai tare usa se aprindea o perioada apoi disparea in rest functioneaza perfect tot pe el.Nu vreau sa pun ceva after-market pe ea , vreau cass-ul original , pentru mine ramane masina de epoca nu vreau sa pun alte sisteme desi sunt constient ca o sa sune mai bine ,dar pentru mine e de ajuns si atata. De aia as vrea sa scap de asta cat mai repede si sa mi caut unu compatibil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul Culmea, si la mine la fel.Este o problema cu o piesa mica ce se ocupa de afisaj.....se pare ca-i problema generala. Eu l-am desfacut la service si nu se poate repara decit prin inlocuire respectiva piesa.....dar, avind in vedere ca tu ai deja unul cu problema la mufe, aproape sigur piesa ce se ocupa de afisaj este identica-au acelasi afisaj si aceleasi functii pe partea electronica sau cum dreak s-o numi..... Poti incerca la un electronist din zona sa-ti faci din doua unul functional.....tipul la care am fost eu spunea ca este o chestie banala sa schimbi piesa respectiva,daca ai o alta functionala. Poate asa rezolvi problema rapid. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
salieri93 Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul acuma mi putin asa sa il stric pentru o piesa, prefer sa il vand si sa mi iau apoi unu compatibil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul acuma mi putin asa sa il stric pentru o piesa, prefer sa il vand si sa mi iau apoi unu compatibil Adevarat, dar ia vezi, in cit timp il vinzi ? :old In mod normal in o zi este gata,si daca electronistul este destept, le desface, compara,si daca pupa piesele,le schimba, daca nu sta linistit,le pune la loc si totu-i ca inainte.... Spor. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
salieri93 Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Problema compatibilitate mufe cu CD player-ul ar fi o idee ce sa zic acuma , as vrea totusi altu , pe asta cam joaca si butoanele , are si masina o vechime am 420.000 km facuti cu ea , iti dai seama ca ii putin trasa, m-am folosit de ea la maxim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate