amaru Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 caut si eu un service sau un mecanic care ar putea sa imi regleze carburatoru la vitara aveti idee unde as putea sunt din bucuresti deci vreau pe aici pe aproape Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: mecanic suzuki in bucuresti iti dau PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: mecanic suzuki in bucuresti M-ar interesa si pe mine un mecanic Suzuki in Bucuresti. Astept ajutorul vostru. E o problema la injectie, smucituri, fluctuatii etc. Va multumesc anticipat. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: mecanic suzuki in bucuresti Suzuki = cfantana.....eu asa stiu ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: mecanic suzuki in bucuresti Problema e ca cfantana e tare ocupat si omul chiar are nevoie de ajutor mai repede. Pana in octombrie nu poate sta si sa se uite la masina. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marcel Platon Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: mecanic suzuki in bucuresti Si eu am aceeasi problema:wink: Din aprilie 2010 de cand am Vitara, nu am gasit un mecanic cu drag de Suzuki!:hl! Daca stiti vreun "doctor" care sa ma primeasca in "salonul" lui astept un mesaj, o propunere, un sfat!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: mecanic suzuki in bucuresti Cfantana ! Sincer, de cit sa-ti incerci norocul pe la doi -trei care poate or nimeri-o mai bine stii ca astepti 2-3 saptamini si mergi la sigur.Eu unul asa am facut.Acum pe bune, de ce crezi ca e omul atit de ocupat?Pentru ca stie.Vineri erau la el atelier mai bine de 10 masini.Crezi ca ala e singurul loc unde pot sa-si duca oamenii masinile?Nu dar stiu ca acolo merg la sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: mecanic suzuki in bucuresti se poate sterge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: mecanic suzuki in bucuresti Daca mai aveti probleme mecanice va stau la dispozitie,ne-am marit atelierul si putem onora lucrarile in timp decent :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woe Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Mecanic/service cu experienta in Suzuki in Bucuresti Servus, sper ca nu deschid stupul cu miere pentru reclame. Locuind in Bucuresti, am fost cu avatarul la revizii in service-urile autorizate de aici si am constatat ca, in unele cazuri, ma pricep eu (care-s o nulitate in domeniul acesta) mai bine decat mecanicii la intretinerea masinii. La Autonet habar n-aveau ce cantitate de ulei de motor trebuie, la Cobalcescu a trebuit sa ma cert cu mecanicii ca sa puna uleiul cu specificatia care trebuie in cutia de viteze si grupuri, ca doar stiau ei mai bine, toate taxiurile lor functionau in parametri. Singurul service autorizat fata de care nu am reprosuri a fost Marshall Valcea, oamenii pareau sa stie ce fac, insa mi-e departe. Avand in vedere ca Grand Vitara nu-i o masina foarte populara si japonezii astia sunt cam pe mana stanga iar romanii mai mult cu dreapta dupa pesches si mai putin dupa carte, mi-e cam grija cu reparatul autovehicolului. Am ceva zgomote ciudate care banuiesc ca provin de la amortizoarele fata si inca unul care banui ca-i un rulment, asa ca imi doresc ceva recomandari de un service in Bucuresti (prefer sud/vest) care are un mecanic/electrician neaparat cu experienta pt. marca Suzuki. Suzuki Grand Vitara 2008, 2l benz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lospaa Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Re: Mecanic/service cu experienta in Suzuki in Bucuresti Salutare!poate ma ajuta cineva cu un nr de telefon sau cum ma pot programa la “cfantana”??Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Re: Mecanic/service cu experienta in Suzuki in Bucuresti Salutare!poate ma ajuta cineva cu un nr de telefon sau cum ma pot programa la “cfantana”??Multumesc anticipat! Vezi aici: http://dojomotorsports.ro/contact/ Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate