mcbun2 Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Salut tuturor. Ma numesc Mihai Claudiu Bundoi (aka mcbun2). Am 40, sunt din Bukale, casatorit, 2 baietzi 10 / 2 si posed situatie maritala permisiva, ceea ce nu e de colea ca ma macina multe hobby uri cu plecare de la domiciliu conjugal :banana. Am un Cherokee din 94, 2,5 benzina (de chitros la impozite.... da am inceput sa am regrete....). Am bagat in el jdemii de euroi. Pentru cei ce se pregatesc de un eventual raspuns cu talc.... da, de banii astia luam Toyota. Insa avand in vedere ca nu fac extrem cu el si ca am avut placerea de a-l tuna in garajul meu.... eu zic ca am facut o alegere buna. Istoria lui se poate regasii pe 4x4mania. Sper sa fiu un forumist la inaltime si sa nu dezamagesc pe nimeni. In rest sunt prietenos si comunicativ :F mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Salut pe toata lumea Salutare si bine ai venit....nu-ti fa griji am avut si eu un Cherokee ca al tau....acelasi an...acelasi motor....una peste alta sa stii ca-i masina buna...face treaba in teren....normal ca stramba un pic din nas la trasee extrme....ptr ca nu are sasiu....in rest....datorita greutatii mai reduse ...si a reductorului(Aisin)....poate trece prin locuri in care alte masini mai cu pretentii se pun cu burta in noroi....si striga dupa troliu.... Daca ai grija de ea cand trebuie si cum trebuie....nu ai probleme :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate