Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PAJERO V60 LWB start la modificari

geotiganica

Postări Recomandate

Re: PAJERO V60 LWB start la modificari

am observst ieri un mic tremurat in volan in momentul franarii. sigur e de la discurile de frana..... ma puteti ajuta cu pareri cam ce discuri sunt bune si care nu? m-am uitat un pic pe net dar nu am vazut decat ventilate....Herth+buss Jakoparts sunt la pret bun dar nu stiu calitativ dak sunt ok. ventilate si gaurite sau striate nu am gasit nimik. a gasit careva?

Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...Herth+buss Jakoparts...

De-astea am pus si eu pe fata cand am cumparat masina si sunt multumit, nu am avut probleme. Si in general pun pe masina piese de la ei.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Si eu am discuri Jako Parts, luate de la reprezentanta, au costat 320 lei cu TVA setul (pe fata), nu mai stiu cati km am cu ele, peste 3000 oricum, si sunt ok. Probabil stii, dar pentru orice eventualitate iti amintesc, e absolut obligatoriu sa schimbi si placutele, recomand originale, care costa 285 lei cu TVA la Mitsubishi. Preturile sunt din septembrie 2013 cand le-am schimbat eu. In plus, eu am reconditionat si etrierii pe fata (cei de pe spate erau deja reconditionati acum 2-3 ani), lucru care m-a costat 800 lei, dar merita daca esti maniac cand e vorba de masina!

P.S. intre timp mi-am adus aminte ca am vazut undeva alternativa... am cautat si am gasit: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68412-Mitzuba-3-2-2004/page13

Editat de Tavi D.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

am dat 2 mailuri pt discuri ventilate si perforate zimmermann.. astept maine preturi si daca ma incadrez in buget le iau.. daca nu raman la varianta jako parts.. mersi de ajutor!

Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne
Link spre comentariu

am primit azi discurile si placutele fata spate....totul jako parts... si pentru ca a venit caldura maine voi monta si serul de roti pe 20"....ca sa fie bine.

revin cu poze...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare