Yonutz Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Recunosc ca de ceva timp ma framanta aceasta problema. Asta cand in una din zile am descoperit in compartimentul motor a unei masini cu care merg cam 5 zile pe luna niste cacareze de soareci. In special in masinile care au stat mai mult pe dreapta. In alt caz m-am trezit brusc cu cateva erori in bord si m-am apucat sa sap dupa ce am pus testerul ...pe niste sonde ...care de fapt aveau probleme la fire. Am studiat intens netul si am descoperit pe net cateva solutii ... Sunt dispozitive care se leaga la acumulatorul masinii, consuma foarte putin (sub 1w) si sunt pe baza de ultrasunete. Dispozitivele costa intre 60 si 200 lei ...in functie de performate si producator. S-a confruntat cineva cu problema asta? Solutii? Incep eu: Am gasit aici un comerciant de asfel de dispozitive. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Io am ajuns la concluzia ca animalele astea sunt idioate sau nesimtite sau surde ... sau alea nu's bune decat sa fie vandute ... Sfatul meu - nu pierde factura ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Dispozitiv antirozatoare auto am eu un aparat impotriva rozatoarelor, era pe masina cand am cumparat-o dar l-am dat jos si l-am pus in pivnita, nu era nevoie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Soricei nostri nu stiu chinezeste...incearca cu chimicale(50 bani plicul)eu asa am rezolvat ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 (editat) Re: Dispozitiv antirozatoare auto Acu, Sa va spui sincer ...pe ultimul, asa gros ca pa mana, l-am articulat cu un faras metalic ...ca am deschis usa la atelier si ma privea in ochi ca mutu pe piturca ...i-am dat-o fara mila ...ca deh ...avem noi gloabele noastre si nu acceptam asa pe orisicine in echipa ... fara talent! Cuprins de eterne remuscari ... ca am luat viata saracului rozator, Dorel ...asa ii zicea colegul meu de garaj, care in fiecare seara avea grija sa-i lasa cate ceva de ramazan ...:grin: ...ma gandesc ca de urmatorii sa scap intr-un mod mai putin barbar ... Ideea de graunte ...sau capcane ...nu o agrez ptr ca ma va duce automat la crime odioase dupa aia ...si d-asta ma gandeam la o solutie dasta ...ultrasonicista ... Cu pisica n-ar merge...ca nu pot sa o prind cu negrese in compartimentul motor ...o sa iau ...o dasta de bagat in priza ...o sa o pun in atelier ...dupa care ...o bucata de cascaval ...o uit pe undeva la vedere ...si vedem daca soarecii invata pana la urma chinezeste sau chiar nemteste (ca iau una daia made in germany)...sau mor otraviti ...ca sa nu credeti ca le dau cascavalul asa ...natur sa li se aplece...:smb:grin: Revin cu detalii si poze de la locul faptei in doua-trei saptamani ... :ha: Editat Noiembrie 24, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Ia o chinezarie de la teleshpoing. Se lauda aia ca o bagi in priza si scapi de rozatoare in hala. Poti incerca si varianta BG, cind s-a pishat in jurul camilei in care s-a culcat, sa nu vina coiotii sa-i manince adapostul ... hehehe ... ce reaku se facea de veneau numai coioate ... ca pe alea le doare-n dos de testosteronul lui ... asadar si prin urmare, daca nu ai destul, suna un prieten :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Dispozitiv antirozatoare auto @Yonutz ete ' rezista si la apa , am pe ambele masini : http://www.ebay.de/itm/KEMO-M180-Marderscheuche-wasserdicht-IP-65-marten-HOHRBARE-TONE-/370832860190?pt=Elektromechanische_Bauelemente&hash=item56575c641e ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Faza cretina cu ultrasunetele este ca, daca-i nimeresti sa reactioneze la asa ceva...se vor invata si vor ignora "cu succes". Am incercat fara succes la maidanezii din fata blocului care dupa ce s-au aciuat de 1 an de zile imi fac nopti albe (si hingherii nu apar :( nici la sesizari ). Cu soarecii cu niscai graunte o rezolvi cat de cat, insa cred ca o deratizare profi (care costa) te poate scapa de neplaceri. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Am eu chestii d-alea cu ultrasunete. Sunt bune sa nu vina. Daca deja sunt acolo nu pleaca - am avut in beci si in pod, au fost ok. Acum cativa ani s-au terminat bateriile si ghici ce-am facut? Exact, nu le-am mai schimbat! Btw, am avut si d-alea de cartite, de infipt in pamant. Bune, eficiente. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Am si eu de cativa ani intr-o magazie un aparat cu ultrasunete antirozatoare in functiune. O vreme a fost OK, in schimb toamna asta cu tot cu aparatul au venit soarecii in numar mare. O sa urmaresc si eu cu interes topicul sa vad solutii la problema asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Dispozitiv antirozatoare auto :) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Dispozitiv antirozatoare auto :)[ATTACH=CONFIG]196433[/ATTACH] Cel mai bun si sigur si ieftin dispozitiv . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Mi-am pus un dispozitiv nemtesc (am dat pe el 50 euro si l-am luat de pe ebay.de). Nu stiu cat de eficient este. Dar vom vedea in timp. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Dispozitiv antirozatoare auto de la teleshopping nu cumparati ca sunt apa de ploaie .Am montat unul intr-o bucatarie de vara si surpriza : am gasit cacareze de soarec pe aparatul in functiune ( priza este in continuarea raftului cu faina,zahar,etc ...) lipiciul fara miros este cel mai bun , se prind intr-o veselie (toata chestia e sa folositi manusi cand aplicati lipici pe carton ca daca simt mirosul nu se apropie de capcana) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Dupa ce in repetate randuri soarecii mi-au ros fire prin bord (de obicei la partide de pescuit lungi, la Dunare) am cautat solutii. Am trecut prin diverse incercari cum ar fi: multe capcane armate prin portbagaj, pe sub banchete etc, lipici pentru soareci intins pe tavite, diverse momeli gen graul rosu otravit (nu va zic ce senzatii misto cand moare animalu' undeva prin tubulatura de aer sau in bancheta spate si pute luni in sir) am incercat chiar si un aparat cu ultrasunete alimentat la 2 baterii de 1,5V care nu m-a convins deloc. Dupa toate acestea am ajuns la procedura urmatoare care a dat rezultate: 1) cand ajung la destinatie instalez in compartimentul motor un marderfrei alimentat la acumulatorul masinii; 2) dau cate un puf de spray pe partea interioara a cauciucurilor: http://www.roinsect.ro/pesticid/spray-anti-rozatoare-soareci-sobolani-jderi-pentru-protectia-autoturismului-z100/674 3) un aspect foarte important si neglijat pana acum: deconectez acumulatorul de la instalatia electrica a masinii. Se pare ca acel camp electric prezent in fire atrage soarecii! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Am vazut la un prieten care s-a lovit de aceeasi problema (soareci la tara si pisici in oras) ca si-a pus in compartimentul motor doua odorizante d-alea care se pun la vasul de WC (d-alea cu sapun solid), si ca n-ar mai fi avut probleme de atunci! Incercase si el un dispozitiv cu ultrasunete (nu stiu ce marca sau model), dar n-a fost eficient. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: Dispozitiv antirozatoare auto La mine a functionat cu odorizant de camera, cu miros de lavanda. Asta dupa ce am citit undeva ca soarecii nu suporta lavanda. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: Dispozitiv antirozatoare auto cred ca aveti voi cabluri prea apetisante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Exista un fel de pietris sintetic, absorbant, folosit pt tavitele pisicilor. Dupa folosire, poate fi imprastiat prin locurile amenintate. Succesul e garantat, dar vei inlocui mirosul de soareci cu cel de pisica! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Exista un fel de pietris sintetic, absorbant, folosit pt tavitele pisicilor. Dupa folosire, poate fi imprastiat prin locurile amenintate. Succesul e garantat, dar vei inlocui mirosul de soareci cu cel de pisica! Daca-ti spun ca m-am chinuit acu' 2 veri sa colectez pishu de matza (am si acum vreo 150-200 ml) intr-un pulverizator in lada de la frigider) dar putoarea ma impiedica sa-l folosesc la interior :ha: E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: Dispozitiv antirozatoare auto Am cetit acilea ...apai vere sa ajungi sa te rogi de pisica sa faca pisu pe masina ta ...e prea de tot. O metoda eficienta sa o taie pe coana pisica des pisarea, e sa legati pisica in habitaclul motor cu vreo doua-trei tinichele de coada...si de janta sa legati vreo doi-trei caini...vrea nu vrea ...o taie pisarea...:hw:sht:beat ...si guzganii consumatori de fire nu mai apar... :sp:ha1 Toata treaba este sa nu va prinda astia de la protectia animalelor cand bagati pisica la ...puscarie! :ha1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Re: Dispozitiv antirozatoare auto eu am presarat peste tot pe la motor, pe cabluri, pe capacul de protectie etc... piper macinat, mi s-a explicat ca inspirand si lipindu-se pe labe si ulterior in gura ii deranjaza tare, astept sa vad daca are efect :grin: Editat Aprilie 20, 2016 de pretorian Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Re: Dispozitiv antirozatoare auto O alta solutie "babeasca" o reprezinta legaturile de izma (menta), musetel sau coada soricelului. Tin minte ca bunicii puneau pe capriori in incaperile unde tineau sacii cu faina, malai si tarate asa ceva. Intotdeauna in gradina imi amintesc ca mamaia avea o brazda serioasa de izma si una de plante de musetel. Le culegea periodic, o parte din ele el folosea la ceai si alta parte o facea legaturi pe care le atarna la grinzi din metru in metru. Cred ca si acum dupa mai multi ani, chiar daca nu s-a mai pus la grinzi acele legaturi, miroase a menta... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 (editat) Re: Dispozitiv antirozatoare auto S-a confruntat cineva cu problema asta? Solutii? In Germania sint dihori pe unde stau baietii mei si stau in orase da se pare ca`s protejati de lege si e plin de ei. Dupa ce i`au ros celui mic un furtun de la radiator iar celui mare antena amindoi au ceva disozitive din astea cu ultrasunete dar si cu inalta tensiune. Este un fir dus prin compartimentul motor care da impulsuri de HV. Bineinteles is de curent mic si se opreste la deschicerea capotei. Generatorul insa este cu "modularea" frecventelor incit sa nu se obisnuiasaca cu el. Hrig Editat Aprilie 20, 2016 de Astral LA ... se pune doar cand te duci undeva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate