Vizitator coltalb Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 va salut pe toti posesorii de utilaje offroad, in special suzuki samurai :hi mi-am luat si eu de aproximativ o saptamana un suzuki samurai din 1996 si trebuie sa-l pregatesc pentru inmatriculare; am fost cu el la un service si mi-au zis ca ar trebui schimbate cam toate bucsele pe sub el (caroserie, suspensie, etc), amortizoarele si 4 cruci cardanice, plafoniera interior, centura siguranta dreapta, maneta portiera spate (masina e cabrio) ceea ce si vreau sa fac..ei mi-au zis ca pot sa dea comanda de aceste piese daca doresc, dar am zis sa incerc sa mi le procur singur..problema e ca nu stiu de unde si care sunt bune (in special pentru bucse si cruci cardanice), adica sa nu se strice dupa ce plec din service.. ..ma puteti ajuta in acest sens.. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 te pot ajuta eu si cu piesele si cu inlocuirea sau modificarile care vrei sa le faci,dar asta daca esti aproape de Baia Mare :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Mai inainte de toate ar trebui sa stim localitatea unde te afli.. e bine sa o treci la profil.. Apoi, daca vrei sa si modifici masina(inaltat), sau sa o faci buna standard. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator coltalb Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 ok..sunt de acord ca am omis cateva informatii; n-am avut timp sa-mi completez profilul; deci, cu toate cu nu aici se fac prezentarile, eu sunt nitel nonconformist :wink: asha ca voi trece aici cateva date: Claudiu Juverdeanu ma numesc, sunt din Vaslui, mobil: 0740082735; yahoo mess: latoasa masina e suzuki samurai santana din 1996 si dorinta mea e sa fie standard (deocamdata).. :wink: acum e bine?! :) ..multumesc de mesaje domnilor.. Va salut, Claudiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator coltalb Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 te pot ajuta eu si cu piesele si cu inlocuirea sau modificarile care vrei sa le faci,dar asta daca esti aproape de Baia Mare :grin: :h5 multumesc frumos, dar, din pacate, sunt prea departe.. toate cele bune, Claudiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 salut bine ai venit pt standard, se vor gasi o gramada de piese second forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator coltalb Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 ..fratilor, multumesc tuturor de primire in club..am sa postez si eu pe forum poze cu utilajul meu, dupa "renovare" :wink: cat despre piese second, nu stiu daca e ok, ma gandeam ca daca totusi vreau sa-l pun la punct, sa-l fac cum trebuie..gresesc?! salutari tuturor, Claudiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 sal ...poti sa pui si din cursul renovarii/....sa vedem de unde pleci si unde ajungi .. :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Daca nu gasesti ceva piese ne zici aici ce si incercam sa te ajutam. Cu bucsele te pot ajuta dar cam in 10-14 zile trebuie sa-mi soseasca,sunt de poliuretan. Si sa-l stapanesti sanatos :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator coltalb Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 sal ...poti sa pui si din cursul renovarii/....sa vedem de unde pleci si unde ajungi .. :W :grin: am incercat sa postez cateva poze, dar imi spune ca fisierul pe care incerc sa-l atasez e invalid.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator coltalb Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Daca nu gasesti ceva piese ne zici aici ce si incercam sa te ajutam. Cu bucsele te pot ajuta dar cam in 10-14 zile trebuie sa-mi soseasca,sunt de poliuretan. Si sa-l stapanesti sanatos :grin: :hi multumesc , deocamdata astept un raspuns astazi de la un service unde am dat comanda de piese.. totusi, daca puteti sa-mi spuneti unde gasesc o firma care repara prelate sau are capse pentru prelata, sau vinde prelate pentru suzuki.. ..eu am gasit cel mai pe aproape de mine, Falticeni, o firma care executa, repara prelate, dar mi-au zis ca pentru samurai nu au mai facut pana acum..cat despre capse, nu stiu ce sa zica, trebuie sa vada despre ce e vorba..si cam atat..sau poate se gasesc prelate "universale" pentru diverse modele de suzuki?!.. sanatate si noroc, Claudiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Daca nu gasesti ceva piese ne zici aici ce si incercam sa te ajutam. Cu bucsele te pot ajuta dar cam in 10-14 zile trebuie sa-mi soseasca,sunt de poliuretan. Si sa-l stapanesti sanatos :grin: :hi multumesc , deocamdata astept un raspuns astazi de la un service unde am dat comanda de piese.. totusi, daca puteti sa-mi spuneti unde gasesc o firma care repara prelate sau are capse pentru prelata, sau vinde prelate pentru suzuki.. ..eu am gasit cel mai pe aproape de mine, Falticeni, o firma care executa, repara prelate, dar mi-au zis ca pentru samurai nu au mai facut pana acum..cat despre capse, nu stiu ce sa zica, trebuie sa vada despre ce e vorba..si cam atat..sau poate se gasesc prelate "universale" pentru diverse modele de suzuki?!.. sanatate si noroc, Claudiu Incearca aici. Astia stiu ca fac orice. http://www.ilcora.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Cu capsele te putem ajuta noi. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator coltalb Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Cu capsele te putem ajuta noi. ..sunt coplesit, va multumesc pentru sprijin, sper sa am posibilitatea (nu neaparat ocazia, adica sa nu aveti probleme :) ) sa ma revansez.. ..da, ash vrea niste capse..sunt universale ca marime, la samurai?.. adresa mea e: Juverdeanu Claudiu, loc. Vaslui, str. Stefan cel Mare nr. 94, sc. C, ap.8, cod. 730168, jud. Vaslui.. daca se poate trimite prin curier, sa ajunga mai repede, ar fi foarte bine; transportul intra in sarcina mea, normal .. ash avea nevoie de maxim 10 capse (poate chiar 5, dar sa am rezerva :) ), contracost, eviudent; ..cu prima ocazie fac o cinste.. :x .. si pentru ca tot am mentionat de capse, nici cu celelalte piese se pare ca nu am prea avut mare succes astazi..dar nu ma dau inca batut :F sanatate si noroc, Claudiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Salutare si scuze ca-ti raspund asa tarziu dar am fost plecat o saptamana la concursul de la Buzau. Notez adresa ta si-ti trimit capsele cu un curier. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Lasa te rog un nr de tel ca nu-mi primesc la curier fara tel. Sau da-mi maine un tel sa-mi spui nr tau. Costin 0722599385. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator coltalb Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Lasa te rog un nr de tel ca nu-mi primesc la curier fara tel. Sau da-mi maine un tel sa-mi spui nr tau. Costin 0722599385. salut Costin n-am mai ajuns de ceva timp pe net.. vroiam sa-ti multumesc pentru capse..sunt grozave..nu ma asteptam sa fie cu tot cu kit de montaj..mi-am pus capsele in cateva minutzele.. :h5 mi-am schimbat pana acum, cu greu, urmatoarele: cruci cardanice: 2 bucati, ulei si filtru ulei (normal), filtru benzina, curea distributie, azi, in curs de rezolvare: cilindru frana spate dreapta, placute de frana fata, reglat directie si strans cablu frana spate. .. au mai ramas cateva probleme: AM NEVOIE DE URMATOARELE PIESE: - 1. TAMPOANE REDUCTOR - 3 BUCATI;(IMPORTANT - NU REUSESC SA GASESC NICI PRIN CEI CARE FAC COMANDA DE PIESE - NU REUSESC SA INDENTIFICE PIESA) - POT FI SI S.H. DAR SA FIE IN STARE BUNA; - 2. LAMPA PLAFONIERA - 1 BUCATA; - POATE FI SI S.H. FUNCTIONALA - 3. SISTEM INCHIDERE USITZA SPATE: (CEL PUTIN MANERUL EXTERIOR COMPLET, CARE ESTE RUPT) - POATE FI SI S.H., SA FIE FUNCTIONALA; - 4. FOLIE TRANSPARENTA PRELATA SPATE (AM INTELES CA POATE FI SCHIMBATA DAR NU STIU CINE FACE ASHA CEVA); - 5. PRAGURI LATERALE (NU NEAPARAT NOI..CA-S FOARTE SCUMPE PENTRU BUGETUL MEU); Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 poti sa incerci eventual sa-ti identifice piesa la reprezentanta Suzuki,daca aveti in oras, ar fi cel mai usor,cat despre plafoniera si sistemul de inchidere le gasesti second,sunt identice ca si la modelele inainte de '90 , pragurile ...daca tot le tai jos,inlocuiestele cu un profil dreptunghiular si asa o sa poti sa dai cu ele linistit si nu vei mai avea probleme cu rugina :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 Sal Am si eu o prelata cu capsele duse si vreau sa o montez in locul hard topului ca me enerveaza . Ma ajutati si pe mine cu capse???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 daca nu ai rezolvat cu tampoanele de la reductor poti sa adaptezi astfel: ai nevoie de 4 buc bucse amortizor, surub ,2 saibe si 2 piulite sa "construiesti" o bucsa inaltimea a 2 bucse de amortizor sa fie egala cu inaltimea bucsei originale eu am pus o bucsa sub suportul de pe sasiu, 2 in loc la cea originala si una pe suportul de la reductor la capete pui saibe si bagi surubul in gaura ramasa :grin: ei bine..astea nu se rup si nici nu ai zgomote in cabina in 2 ani am rupt 2 bucse d-astea in teren si noroc ca am gasit ceva sarma, ca altfel....imi intra reductorul in cabina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator coltalb Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 daca nu ai rezolvat cu tampoanele de la reductor poti sa adaptezi astfel: ai nevoie de 4 buc bucse amortizor, surub ,2 saibe si 2 piulite sa "construiesti" o bucsa inaltimea a 2 bucse de amortizor sa fie egala cu inaltimea bucsei originale eu am pus o bucsa sub suportul de pe sasiu, 2 in loc la cea originala si una pe suportul de la reductor la capete pui saibe si bagi surubul in gaura ramasa :grin: ei bine..astea nu se rup si nici nu ai zgomote in cabina in 2 ani am rupt 2 bucse d-astea in teren si noroc ca am gasit ceva sarma, ca altfel....imi intra reductorul in cabina salut florin, deci, dupa exemplu lui caragiale.. :grin: : -una sub suportul de la sasiu; - una pe suportul de la reductor; - si doua in loc la cea originala.. jeep-ul meu e in service de vreo luna..nu gasesc bucse (tampoane) reductor..deci nu stiu exact locatia lor..si nici daca acestea (parca 3 la numar) au aceleasi dimensiuni sau nu.. multumesc de sfat, insa, din pacate (pentru mine), nu am prea inteles explicatiile pe care le-ai scris.. nelamuriri: de ce nu vin montate cate doua bucse de amortizor in locul fiecarei bucse (originale) de la reductor suzuki; bucsele de amortizor de la ce masina sunt? Multumesc! cu respect, Claudiu p.s. ar fi fost super ok..daca imi lasai un numar de telefon..macar pe "private" sa explici si novice-lui ce si cum.. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: piese pentru suzuki samurai 1996 nelamuriri: de ce nu vin montate cate doua bucse de amortizor in locul fiecarei bucse (originale) de la reductor suzuki; bucsele de amortizor de la ce masina sunt? bucsele le-am gasit pe jos la un tovaras in service :grin: si nu stiu de la ce cotetz is... am pus 2 ca erau fix cat inaltimea bucsei originale poti pune si una mai groasa..vezi cum gasesti am mai pus una pe si una sub suporti pentru a amortiza vibratiile cand mai "elevez" masina, fac o poza succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate