Sombody Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Salut, Pathfinderul meu scoate cam mult fum la plecarea de pe loc, e normal sau e posibil sa aiba ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: Pathfinder fum demonteaza vana egr si vezi daca e intreg clapetul. teoretic ar trebui sa ai eroare daca ar fi o problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sombody Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 (editat) Re: Pathfinder fum EGRul e nou l-am schimbat cel vechi ma lasase, tocmai de asta ma intreb daca nu o fi altceva sau inclin sa cred ca la tipul asta, din 2007 asa e normal.... Editat Noiembrie 27, 2013 de Sombody Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: Pathfinder fum daca o calci deodata e normal sa scoata putin fum, daca scoate mult fum incearca sa faci un test cu un alt regulator de presiune(piesa de pe pompa). ps eu am reusit sa repar cu succes 4 egr uri pana acum, chiar si cele cu clapetul rupt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sombody Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Pathfinder fum daca o calci deodata e normal sa scoata putin fum, daca scoate mult fum incearca sa faci un test cu un alt regulator de presiune(piesa de pe pompa). ps eu am reusit sa repar cu succes 4 egr uri pana acum, chiar si cele cu clapetul rupt. Mda, treaba e ca le-am lasat EGR-ul vechi...Am incercat si metoda cu forjat in treapta inferioara, zic unii ca se mai curata dar nu a mers. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Pathfinder fum treci la euro 5 sau euro 6 si scapi de fum :ha: asa sunt construite TOATE motoarele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sombody Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: Pathfinder fum Da , nu insist pe tema asta asa am presupus si eu dar parca scoate mai mult ca alte modele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate