Neamtzu Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Vreau sa-mi cumpar si eu 4 anvelope pt o toyota hilux 2013 cu jante originale (265/65/17) care ar fi ce mai mare dimensiune care pot sa pun pe masina si cea mai buna anvelopa, as vrea anvelope AT dar care sun cele mai bune si convenabile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farbans Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) Iti recomand sa nu iei resapate, in rest e decizia ta ce marca, model, dimensiuni ei! Spor! Eu am luat resapate si dupa un an au inceput sa se desprinda pe margini. A trebuit sa le schimb dupa nici un an. Cele mai bune sunt BF Goodrich. Editat Iunie 22, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: Anvelope pentru Hilux 2013 ? 265/70 R17 intra sau nu? Ating oare pe undeva? Multumesc. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Anvelope pentru Hilux 2013 ? Pentru ca guma este foarte lata , 5% ( diferenta intre 70 si 65 ) din aceasta latime iti da o diferenta de circumferinta de peste 7% . Teoria zice ca se accepta maxim 2 % pentru a fi compatibile ( tu ai de trei ori si jumatate mai mult ) . Sigur iti va creste consumul . Tot teoria zice ca ar trebui sa faci si nescai modificari in rapoarte , nu numai un lift al caroseriei pentru a trece la anvelope asa mari . Depinde si la ce utilizezi masina . Daca o incalti asa si o folosesti zi de zi banuiesc ca ai sa ai si niste uzuri premature in suspensie . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
val Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Anvelope pentru Hilux 2013 ? fara sa ridici masina nu prea poti creste dimensiunea anvelopelor. in coborare mai abrupta atingi si cu cele originale, pe fata, in zona pragului. pentru o masina folosita in regim mixt cel mai prietenos profil e AT-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Anvelope pentru Hilux 2013 ? BFGoodrich 265/70R17 este cea mai buna optiune. O sa atinga putin in aparatorile de noroi din spatele rotilor fata, dar se mai pot reaseza aparatorile si va fi ok. Multe Hilux-uri au aceasta dimensiune, chiar daca nu sunt inaltate. Si daca o vei inalta, tot aceasta dimensiune se potriveste. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Anvelope pentru Hilux 2013 ? Il rog pe colegul Razvan sa nu considere acest post o replica fata de postul anterior. Am urmarit ,pe forum si in multe filmulete postate de alti colegi , activitatea lui si nu ma indoiesc de experienta vasta pe care o are in domeniu . Doresc o lamurire pentru a-mi clarifica eu niste informatii pe care le credeam corecte si care , se pare ca nu sunt chiar asa :grin:. Eu stiam ca trecerea la o dimensiune superioara a anvelopelor duce la marirea consumului . Adevarat sau fals ? Stiam ca rotile nu trebuie sa atinga in caroserie sau aparatori , indiferent de situatia drumului sau pozitia masinii . Adevarat sau fals ? Stiam ca " oficial " in toate programele de masurare a compatibilitatii , este permisa o diferenta de +/- 2-2,5 % . Adevarat sau fals ? Stiam ca trecerea la anvelope mai mari si mai grele se face corect numai daca se face un lift al caroseriei ( eventual si o decupare a aripilor ) , precum si o modificare a rapoartelor din diferentialele puntilor . Este corect sau nu ? Multumesc anticipat pentru lamuriri . Imi plac mult masinile 4x4 si doresc sa invat cat mai multe despre ele . :pr1 Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Anvelope pentru Hilux 2013 ? Am jante de 15 pe Hilux si nu le-as schimba niciodata cu unele mai mari. S-a coborat un amic dintr-o Navara cu jante de 17 si a urcat la mine, zicea ca am perne de aer sau leviteaza pe flux magnetic. Na, impresiile cu jante mari se platesc in confort mai redus si cheltuieli mai mari cu reparatia la suspensie, in masina lui imi vibrau si plamanii pe macadam si i-am spus in fata ca intre prieteni ca e cocoalar de si-a pus asa jante, dar aici nu-mi permit :grin: Un balon mai mic nu amortizeaza socurile si parca mergi cu trenul, daca vrei mai mare nu incape de caroserie, mde generatia Pimp My Ride ! danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Anvelope pentru Hilux 2013 ? Ti-am urmarit thread-ul si intr-adevar 265/70 sau 265/65 sunt cele mai bune variante, pe 17. Eu in 3 ani de Hilux am avut BFG MT si AT. Sunt niste gume foarte bune, dar am descoperit ca sunt un pic cam tari ca material. De curand am schimbat cu Toyo AT, iar eficienta lor pe umed este mult mai mare. In consecinta, si la prima zapada s-a comportat ceva mai bine decat BFG-urile pentru ca sunt mai moi. Reversul medaliei este ca se tocesc ceva mai repede, dar si costa mai putin. Cred ca ar fi o varianta interesanta de testat pe masina. Estimarile mele ar fi ca la seturi de BFG (ca pret si km parcursi cu ele) vei folosi 3 seturi Toyo AT (ca si pret si kilometri parcursi). Avantajul interesant al variantei 2 este ca ai gume noi in trei reprize, versus 2. Poate este o observatie utila :) O zi buna, R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Anvelope pentru Hilux 2013 ? Eu am avut Toyo AT 265/70/17 si dupa 60000 le-am vandut. Acum am BFG AT pentru iarna si MT de vara. Mai aveau cam 4-5cm de profil insa pe margini se cam julisera. Am fost foarte multumit de ele. Prima si a doua iarna au mers foarte bine. A treia a fost cu emotii. In teren si pe zapada sunt putin mai slabute decat BFG AT, dar pe strada sunt mai putin zgomotoase si par ceva mai aderente. Alte variante intre AT si MT par Goodyear Wrangler Duratrac si Cooper ST MAXX. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate