Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BANAT-EXTREME 2008

Vizitator missy

Postări Recomandate

Vizitator missy

Buna sa va fie inima. Pentru ca urmeaza o perioada de vacanta calduroasa ne-m gandit sa va oferim o invitatie cel putin provocatoare in Muntii Semenic:

Fiind prima ediţie şi purtând rangul de „prietenească�, UNLIMITED OFF ROAD TIMIŞOARA împreună cu partenerii săi POLARIS SPEED RACING ROMÂNIA şi OFF ROAD CLUB TIMIŞ vă propune să participaţi la o competiţie plină de aventuri şi popasuri prin munţii Semenicului cu peisaje ademenitoare: culmi cu păduri bogate, poieni, pârâuri, căderi de ape şi lacuri.

Concursul se va desfăşura conform Regulamentelor Campionatului Naţional de Off Road şi se adresează atât deţinătorilor de vehicule cu tracţiune integrală de serie nemodificate) cât şi autoturismelor cu tracţiune integrală modificate pentru condiţii extreme de competiţie şi rulaj pe teren accidentat (motoare, Atv-uri, Quad-uri, Side by Side-uri, autovehicule 4x4). O echipă este compusă din două vehicule - echipate cu troliu şi anvelope de noroi - care iau startul şi termină împreună la una dintre cele două clase: OPEN şi EXTREM. Concurenţii secţiunii Auto-Extreme vor participa individual.

Echipele participante trebuie să parcurgă integral traseul cu o lungime totală de 200 Km. Traseul urmăreşte diferite parcursuri montane, cu obstacole variate şi uneori foarte dificile. Toate obstacolele întâlnite sunt 100% naturale!

Trolierea nu este o probă în sine, dar poate fi inclusă în orice etapă.Sunt prevăzute probe de navigaţie, regularitate, convoi şi trial.

Cazarea este asigurată la Hotel Duşan&Fiul, pe platoul Munţilor Semenic la o altitudine de 1400 m şi la o distanţă de 40 km de oraşul Reşiţa, jud. Caraş Severin, începând din 24 iulie ora 16,00 până duminică, 26 iulie ora 16,00

Briefing : Vineri, 25 iulie, ora 9,00

Startul: Vineri, ora 10,00

Premiere şi Cina festivă: sâmbătă ora 21,00

Trial cu premiere specială : Duminică ora 10,00

Navigaţia, pentru clasele auto si side-by-side – extrem/open, se face fără recunoaştere prealabilă de traseu, cu ajutorul road-book-ului

Carburantul este asigurat contra cost de către organizatori, în parcul tehnic din campare. Competitorii moto, ATV si Side-by-Side Vehicles beneficiază de puncte de realimentare intermediare pe traseu

Asistenţa tehnică este permisă în bivuac, numai în parcul tehnic special amenajat şi delimitat de către organizator

Asistenţa medicală este asigurată pe toată durata competiţiei cu vehicule echipate corespunzător, cu personal calificat şi atestat

Taxa de participare este de 300 RON ÅŸi include:

- amenajarea traseelor, parcului tehnic ÅŸi a bivuacului

- 3 nopţi de cazare la

- 2 energizante pe zi şi o sticlă de 0,5 apă minerală

- 2 mese pe zi

- diplome ÅŸi cupe

- materiale promoţionale

- festivitate de premiere

- masa festivă şi party

- CD – filmări şi poze ale evenimentului la final de competiţie

Regulile şi detaliile competiţiei sunt stipulate în Regulamentul Particular

Date contact:

Mobil : 0722 228 467, 0722 244 993

Mail : furduiradu@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;, offroad06@yahoo.de" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.banat-extreme.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: BANAT-EXTREME 2008

mmmmmmm, suna tentant.

daca nu ma da nevasta de-a dura pe scari... mai ca-s veni.

Ma mai gandesc oricum si sa vedem cum ies din Buzau.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Vizitator missy

Venim si noi la Buzau adu nevasta si o convingem sa vina si pe semenic. Pt cei care nu vor sa se noroiasca dar vor sa-si sustina partenerii locatia este deosebit de ofertanta. E vorba de munte si lacuri. 3 zile de relaxare sunt binevenite pentru oricine, chiar daca distanta pentru unii este prea mare.

Pentru ceea ce vor reusi sa faca prietenii mei nu pot garanta decat ca se straduiesc foarte mult sa impance pe toata lumea, dar pot garanta zona desosebit de primitoare, curata si pitoreasca.

bafta tuturor la buzau!

Link spre comentariu

Vizitator missy

programul competitiei:

JOI 24 iulie 2008

16,00 – 21,00 Verificări administrative, tehnice şi cazare

16,00 – 21,00 Prolog

21,00 Cina

Vineri 25 iulie 2008

08,00 – 09,00 Mic Dejun

09,00 - 9,45 Briefing

10,00 Start competiţie

20,00 Sosire campare

21,00 Cina

Sâmbătă 26 iulie 2008

08,00 – 09,00 Mic dejun

09,00 – 10,00 Verificari tehnice

10,00 Start competiţie

18,00 Sosire campare

21,00 Festivitate Premiere + Cina Festiva

Duminică 27 iulie 2008

08,00 - 09,30 Mic dejun

10,00 Start trial Semenic

14,00 Finish trial Semenic

15,00 Premiere speciala “ CUPA SEMENIC�

Nr. total de km : 200 km

Link spre comentariu

La moto ce clase?

Moto Open / echipe?

Navigatie pe gps sau traseu marcat?

Ma bate un gand!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Vizitator missy

Am sa incep pe rand

1. Totalul e de 200km. ( am corectat ulterior)

2. traseele sunt diferite pt motor fata de auto

3. Navigatia este dupa roadbook si marcaje

4. pot participa orice fel de tip de motor( in 2 sau 4 timpi), fara limita de greutate conditia principala sa fie dotate cu cauciucuri off road

5. Proba se poate parcurge si partial( se puncteaza si partial)

6. intr-o echipa se pot inscrie minim 2 concurenti

7. ca si descriere a traseului pt motoare ne asteptam la urcari de 40-60grade printre copaci cazuti

Imi cer scuze daca raspund mai putin tehnic decat voi insa cer ingaduinta( sunt fata, medic, deci fara pregatire in domeniu ....doar pasiune multa)

Suntem pe aici pt intrebari

Date contact:

Mobil : 0722 228 467, 0722 244 993

Mail : furduiradu@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;, offroad06@yahoo.de" onclick="window.open(this.href);return false;. offroad@banat-extreme.ro" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.banat-extreme.ro

Link spre comentariu

....

3. Navigatia este dupa roadbock si marcaje

....

Adica trebuie trip master din ala smecher pe role (lipsus cum ai zice) ... atunci zic pas.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Vizitator missy

nu trebuie treep 'jmecher

e suficient kilometrajul normal pentru total dar nu si pe partial

La extreme e mai dificil e drept, insa la open.... merge ...

E o Prieteneasca .. normal ca toti sant ajutati ,,,,

Noi ne dorim sa iasa frumos si bine, o vrem cu traditie ...

Link spre comentariu

nu trebuie treep 'jmecher

e suficient kilometrajul normal pentru total dar nu si pe partial quote]

Si cine citeste RB << :grin: ... ma depaseste si chiar as vrea sa inteleg mecanismul ... am vazut cu track gps (OK) am vazut traseu marcat (si mai OK) dar cu RB chiar nu imi dau seama ... adica te opresti si dai paginile, mai iei pe cineva in spate ?????

PS Eu oricum nu am kilometraj pe sx, doar un ceas firstbike care mai pierde senzorul din cand in cand :grin:

Link spre comentariu

Vizitator missy

ok, stai sa ne intelegem:

traseul pentru auto e diferit de cel de moto.(cred ca asta nu am explicat bine).

In aceste conditii cei de pe auto merg dupa Road Book iar cei de la moto dupa marcaje.

E mai clar asa??? :wink:

Link spre comentariu

ok, stai sa ne intelegem:

traseul pentru auto e diferit de cel de moto.(cred ca asta nu am explicat bine).

In aceste conditii cei de pe auto merg dupa Road Book iar cei de la moto dupa marcaje.

E mai clar asa??? :wink:

Lamurit! Sar'mana, 90% prezent pe capra ... vin din CO si o pun la punct.

Link spre comentariu

Copiloata mea, Simona mare (mama mare) ar spune ca terra tripul e un moft....Ea nici pe road book nu punea mare pret... :ha: :ha: Nu stiu cum 'reaku ne-am descurcat la Gura Humorului....

Suna bine invitatia!

PS. Daca vin si aici mulherul personal o sa ma mute cu bagaje cu tot in IMS-eu.

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator missy

Buna sa va fie inima d-lor!

Acum ca ne-am tras sufletul dupa marele Romanian Extreme Adventure Buzau 2008, revin cu cateva amanunte legate de Banat Extreme 2008:

Concursul se va desfăşura in 5 categorii: Open, Extrem, ATV, Quad, Moto

Categoria Extrem - maşini pregătite special pentru acest gen de competiţii. Echiparea, dotările si mijloacele de protecţie pentru această categorie sunt stabilite in Regulamentul cadru de competiţie, Anexa A.

Categoria Open - centuri de siguranţă in patru puncte, casti pilot si navigator, stingător, trusă de prim ajutor, cauciucuri MT, triunghi reflectorizant, trusă de scule, cheie de roţi, busola.

pt ziua de vineri 25 iulie

08,00 – 09,00 Mic Dejun

09,00 - 9,45 Briefing

10,00 Start competiţie

20,00 Sosire campare

21,00 Cina

• Auto Extrem - lungime traseu 100Km, dificultate maxima, 3 speciale

• Auto Open -traseu de dificultate mare, 1 proba speciala, lungime traseu 100Km,

• ATV – idem auto extrem

• QUAD idem auto extrem.

• Moto – idem auto extrem

pt ziua de sambata 26 iulie

08,00 – 09,00 Mic dejun

09,00 – 10,00 Verificari tehnice

10,00 Start competiţie

16,00 Sosire campare

21,00 Festivitate Premiere + Cina Festiva

• Auto Extrem - lungime traseu 80Km, dificultate maxima, 2 speciale.

• Auto Open - traseu de dificultate maxima, o proba speciala, lungime traseu 80Km

• ATV – idem auto extrem

• QUAD - idem auto extrem.

• Moto – idem auto extrem

pt ziua de duminica 27 iulie

08,00 - 09,30 Mic dejun

10,00 Start trial sistem piramidal

14,00 Finish trial

15,00 Premiere speciala “ CUPA SEMENIC�

Taxa de inscriere este de 300 RON iar cazarea este asigurată la Hotel Duşan&Fiul, pe platoul Munţilor Semenic la o altitudine de 1400 m şi la o distanţă de 40 km de oraşul Reşiţa, jud. Caraş Severin, începând din 24 iulie ora 16,00 până duminică, 27 iulie ora 16,00 .

Surprizele le lasam pt cei care vor dori sa ni-i se alature la acest "party".

pt informatii suplimentare :

tel: 0722 244 993, 0722 228 467

offroad_06@yahoo.de, furduiradu@yahoo.com

Link spre comentariu

Noutati? Care va bagati?? Daca gasesc rapid centuri in 4 puncte... :bannana

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator missy

La mijlocul lui Cuptor, undeva la 1400m altitudine , pe culmile pline de pitoresc ale Semenicului s-au adunat împătimiţi ai sportului motorizat pentru a-şi încerca măestria off road în ceea ce au numit organizatorii, BANAT EXTREME 2008.

Joi, 24.07.2008, Semenicul, cunoscut mai ales pentru pârtiile de schi, de data asta şi-a deschis cărările pentru maşinile 4x4, motoarele, quad-urile şi ATV-urile pregătite pentru înfruntarea noroaielor şi a obstacolelor naturale. Participanţii au fost aşteptaţi aşa cum li s-a promis la “pensiunea Duşan şi Fiul�, care chiar dacă nu a fost suficient de bine pregătit (fiind încă în renovare) a gasit soluţii locale şi foarte aproape, astfel încât toată lumea a fost cazată. Ne-am încălzit cu toţii în localul amenjat pntru eveniment, ne-am salutat şi am povestit întâmplări mai vechi, ne-am provocat reciproc pentru zilele următoare şi ne-am retras la odihnă.

Ziua de vineri, ne-a întâmpinat cu deja cunoscuta ceaţă, motiv pentru care startul în proba speciala a fost întârziat. Într-un târziu, ceaţa a făcut loc ploi iar motoarele noastre şi-au făcut auzite turaţiile. Au plecat mai întâi motoarele urmate de ATV-uri şi Quad-uri, iar mai apoi şi de maşini. Au fost alese trase dificile cu urcări şi ravene care au pus în dificultate îndemânarea piloţilor. În consecinţă ele nu au putut fi parcurse în totalitate, cu excepţia mai vechilor temerari Mauri&Ioana. Motoriştii întorşi cel mai repede de pe traseu au aşteptat până spre seară venirea automobiliştilor, supăraţi parcă pe simplitatea traseului. Cei mai mulţi dintre ei au aveau experienţă iar organizatorul şi-a dorit un traseu mai soft, astfel încât cei mai noi să găsească farmecul acestui sport.

Ziua de sâmbătă, la fel de anevoiasă şi capricioasă din cauza vremii, a adus la la start şi pădurarii locali care ne-au sugerat schimbarea traseului pregătit întru-cât se presupunea a fi deosebit de periculos. În aceste condiţii, a fost întârziat şi startul de Sâmbătă, până s-a putut alege o altă variantă de traseu. Într-un final, în jur de ora 12,oo s-a dat startul unei alte probe. Clasele Moto, ATV şi Quad au avut parte de un traseu extreme deosebit, astfel încât supărările anterioare au fost înlocuite cu exclamaţii de bucurie şi satisfacţie. Nu a mai contat nici ploaia, nici gustul noroiul decât adrenalina eliberată de stradaniile piloţilor. Clasa auto, a încercat un traseu invers decât al zilei precedente, o probă specială de câţiva km în urcare străbătută de unii în 21 de minute şi alţii în 3h43min. Aş spune o probă dificilă: căzături, alunecări, răsturnări…. Nu au lipsit nici sucurile şi energizantele oferite de Coca Cola şi Burn, şi nici sandvichurile din fiecare finish de probă specială.

Într-un târziu, obosiţi dar satisfăcuţi ne-am întors cu toţii la bază, unde organizatorii s-au străduit să organizeze o festivitate de premiere. De remarcat susţinerea autorităţilor locale(CENTRUL DE PREVENIRE EVALUARE ŞI CONSILIERE ANTIDROG, INSPECTORATELOR DE JANDARMI ŞI PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ, INSPECTORATULUI DE POLIŢIE), a ambulanţei asigurată de RAŢIONAL MED Timişoara( prezentă 24 h din 24). Surpriza evenimentului a fost prezenţa în seara de festivitate a Şefului Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, dl Comisar MIHAI BOLINTIŞ, care după un foarte scurt discurs referitor la dorinţa continuităţii unui astfel de eveniment în inima Caraşului dar şi la efectele oboselii, ale consumului de alcool şi droguri la volan, a înmânat diplomele de participare tuturor concurenţilor, cupele şi premiile câştigătorilor dar şi câteva diplome cu iz hilar atât de obişnuite în întâlnirile off road( UNCI – cel mai aprig patruped off road-ist, BOSS – cel mai vigilent paznic patruped, … , şi alte câteva, care le păstrăm în amintirea noastră). Seara s-a terminat cu o cină şi mai apoi un foc de tabară care ne-a menţinut buna dispoziţie până dimineaţă.

Ploia şi ceaţa au creat dificultăţi de organizare dar şi de desfăşurare. Cu toate că traseul ales a oferit satisfacţii temerarilor, responsabilitatea organizatorilor a fost greu încercată. Chiar dacă ploaia si noroiul constituiau una din plăcerile concurenţilor ceaţa densă, din perioadele fără ploaie ar fi putut genera situaţii neplăcute.

Aşadar un eveniment, aşa cum promiteam, la început de drum, cu plusuri şi minusuri, cu zâmbete şi uneori păreri de rău, dar cu promisiuni de mai bine pentru anii următori. Aş spune că a fost un week-end altfel decât acasă şi aş termina prin a mulţumi tuturor celor care au fost prezenţi şi care au făcut eforturi pentru a ne fi alături.

Clasament

AUTO OPEN

Locul I MAURILIO ZANI /IOANA NISTOR NISSAN GR

Locul II OLIMPIU GALEA / NADIA FURDUI IMS 461

Locul III CORNELIU ROMAN / MIHAIL ROMAN DAIHATSU ROCKY

MOTO EXTREME

Locul I OLAH LASZLO / DAUNT HOTEA KTM

Locul II IOAN LUTAS / ISTFAN JENEI KTM

Locul III SIVASAN ANDREI / HARPA PAUL KTM

MOTO OPEN

Locul I DEIAN PLAVOSIN / COSTEL STOICA HONDA / SUZUKI

ATV

Locul I RAZVAN IRIMESCU POLARIS SPORTSMAN 800

Locul II DAN BUTA GRIZZLY

QUAD

Locul I SEBASTIAN BODEA POLARIS OUTLOW 525

Locul II OVIDIU DABIJA RAPTOR

Locul III ARCADIE GEORGIU MAXXER

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare