Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2.8 td raman becurile verzi de la roti aprinse in bord

catasebi

Postări Recomandate

Buna. Acum am avut un pic de timp si am facut o curatenie mai "aprofundata" in bord, ocazie cu care am schimbat si ceva becuri arse de pe acolo. Problema e ca raman acolo 2 becuri verzi de la rotile de jos, cum ne uitam la bord si nu e cuplat nimic. Ce explicatie poate fi? Mersi
Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 2.8 td raman becurile verzi de la roti aprinse in bord

Cel putin la mine, cand ma apuc, trebuie sa fiu calm, de preferat dimineata:))) Nu e greu si complicat, dar trebuie rabdare ceea ce eu nu prea am, mai ales la scos mufele din bord pt ca sunt f scurte firele si le scoti pe pipaite. Urmaresti suruburile de pe bord, sunt 3 mi se pare, iei sticlele de protectie si apoi mai sunt 4 la ceasuri. le iei scoti mufele din spate si ramai cu bordul in mana. Pe spate sunt becurile cu dulii de alea mici la fiecare indicator care se iau prin rasucire. Si ala esti... Eu in mania mea pt led-uri vreau sa trec pe led la toate indicatoarele. bafta

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Mai am niste probleme, daca ma puteti ajuta. Prima e becul portocaliu din atasament. Sta aprins tot timpul. Acuma de 2 zile s-a aprins si becul rosu cu semnul exclamarii. Deja am pom de craciun in bord de cand am schimbat becurile. Iar acul de la motorina sta jos de tot, indiferent de cantitatea din rezervor. Si ultima intrebare e de ce cand trec de 60 km\ora tremura toata masina. Ms frumos

20131203_144813_resized.thumb.jpg.95ecfa251649ad9f7904a874b51ba33f.jpg

Editat de catasebi
Link spre comentariu

Eu unul nu imi dau seama ce reprezinta becul portocaliu, dar un manual de utilizare ti-ar prinde bine... Legat de trepidatii, pot fi mai multe motive: roti neechilibrate sau un cauciuc/janta deformate, cardan dezechilibrat, o cruce cardanica uzata rau, etc

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

posibil sa fie de la apa in filtrul de motorina sau nivelul de apa in vasul de expansiune , incearca sa faci rost de manualul masinii , trebuie sa scrie sigur. masina tremura din cauza ca ti a intrat zapada la jante :D

Link spre comentariu

Salut. La o prima vedere pare a fi sensorul vasului de expansiune. Ai verificat nivelul lichidului de racire? Daca da si este la nivelul corect e posibil sa fie senzorul stricat.

Link spre comentariu

ai stropitoare pentru faruri? la mine becul ala portocaliu semnifica lipsa lichidului in vasul cu pricina.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Cel galben se pare ca e de la rezervorul pt lichid la faruri. dar acuma ma streseaza ala rosu cu semnul exclamarii... S-a aprins din mers. eram cu fata cuplata pe zapada. sa fi ramas senzoru de la frana de mana?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare