Cristi07 Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 buna am un sj 410 din 84 ,unde ar trebui sa stea acul de la temperatura apei,mie imi urca putin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Re: Temperatura apei urca foarte putin Salut Inlocuieste termostatul si rezolvi problema:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi07 Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Re: Temperatura apei urca foarte putin Multumesc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 (editat) Re: Temperatura apei urca foarte putin Defineste acel "imi urca putin"... la samurai nu trebuie sa stea la jumatatea cadranului, dar deh, ai mai intrebat acelasi lucru si AICI si tot nu te-ai prins... PS: pe frigul asta samuraiului ii trebuie destul de mult pana sa ajunga la temperatura optima Editat Noiembrie 30, 2013 de rockshox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate