fulgeras Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 (editat) Va salut! Am o turbina cu geometrie variabila si vreau sa o pun pe motorul meu, dar am o dilema...Uleiul care intra in turbo, intra pe gaurica cea mica din poza?si iasa pe gaura cea mare?Cum se pozitioneaza atuncea turbo?adica conducta la ulei sa fie deasupra, oarecum cand intra in turbo sa face o cadere,nu?cu gaurile puse in sus?Dar ce nu imi iasa este ca uleiul cum iasa la deal?Adica nu era oarecum mai bine sa faca o gaura de golire dedesuptul turbo-ului si sa se duca inapoi in baia de ulei...?\ Cu respect, Cristi Dan Editat Noiembrie 29, 2013 de fulgeras Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Re: Ungere turbo Iese si la deal uleiul deoarece este impins de pompa. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate