razvanedy Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 salut,sunt un nou posesor de freelander si deja am probleme....in primul rand curge lichid de frana la roata spate stanga,cred ca trebuie inlocuit cilindrul de frana,daca a mai schimbat cineva poate ma ajuta cu ceva sfaturi si pret pt cilindru....troncane pe fata stanga si am descoperit ca pivotul are joc,la fel daca ma ajuta cineva cu sfaturi pt inlocuire si un pret si in al3 lea rand parca nu trage asa de 98 cp ce are ea.....mentionez ca e un freelander din 99,motor 2.0 xdi de 98 cp adus de 2 saptamani din anglia..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 (editat) Re: cilindru frana spate freelander Salve Pentru a nu face reclama, un amic de pe forum a dat astazi o referinta buna: exista in Bucuresti un magazin cu sufixul ".....atelier". Au pe stoc ce ai nevoie pentru frana spate, si cilindru si setul de garnituri. Inclusiv pivoti. Editat Decembrie 2, 2013 de Radu-N Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate