ucenica Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 mare intrebare pentru "doctorii" in ale veveritelor: am dat peste un samurai 1.9 diesel, din '98, si sunt tare curioasa care e treaba cu samuraiele diesel, pentru ca eu aveam impresia pana acum ca nu s-a fabricat asa ceva. Adica care e baiul cu ele, de ce nu are toata lumea asa ceva? ca mie mi se pare ceva minunat... :grin: asa ca va rog, bagati in mine sfaturi ca aveti de unde sa dati! :h5 ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Samurache diesel Pe samurai dieselul s-a montat in ultimi ani de viata ai acestuia... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Samurache diesel oamenii care se ocupa cu samurie si offroad spun clar si raspicat :NU dieselului pe samurai.nu as putea sa-ti spuns de ce..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Samurache diesel ca si prejudecata... eu am vazut ca si prim punct important la samurai, nervul si acceleratia unu benzinar cat mai supraalimentat fiind o masina usoara, cred ca este decisiv sa poata sa acumuleze inertie pe distante scurte ca si motorizare cu un diesel.. ce poate sasa-i aduca in plus? cuplu la turatii mai joase? dar masina e usoara, un cuplu de acest gen ar duce usor la rupere de aderenta... nu cred ca e o combinatie reusita pt competitii as vedea mai degraba ca fiind mai potrivit un diesel cat mai mare, pe o masina mai grea si mai lunga, care sa urce din cuplu, iar pt o masina mica si usoara .. un benzinar nervos care sa dea turatie la roata si inertie masinii daca discutam de o masina de plimbare usoara..sigur ca e mai bine sa ai un motor pe motorina, cu consum mai mic, mai fiabil in timp, si probabil mai "de incredere" ... dar asta e o parere personala. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Samurache diesel dieselul e inventia celor de la santana motors au inceput cu motor de peugeot 1,9TD despre care am auzit cuvinte de lauda si care cred ca este motorul din '98 :grin: si cel de renault 1,9D identic cu cel de pe papuc doar ca masina a fost proiectata pentru motorul de 1,3 asta ca spatiu... un tovaras din sebes are un zuk diesel 1,9D si o reusit sa sparga baia de ulei ... pe drum de tara... no comment :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: Samurache diesel Am un prieten la Oradea care are Sam cu motor de 1.9 Peugeot si e multumit de masina. Omul e vanator si o baga serios la noroaie. Eu personal nu mi-as pune niciodata diesel pe Samurai,exact cum a spus si Soimu tocmai asta e avantajul lui,puterea care o dezvolta in ture :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 Re: Samurache diesel E motorul rhd de pe Vitara de la Peugeot.Nu tine cont de prejudecati,eu aduc masini din franta si iti pot spune ca sunt unele din cele mai bune motoare din lume.In algeria si maroc merg in cele mai dificile conditii de exploatare,zero intretinere si nu crapa.Ideea e ca majoritatea fiind pe 1.3 benzina,s-a incetatenit ideea ca CICa alea ar fi cele mai bune.stiu ce poate un diesel,ca si cuplu si consum,iar masina banuiesc ca nu o iei ca sa pleci primul de la semafor cu ea...:),nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 Re: Samurache diesel sefu,noi, (eu si tuparu) spunem altceva si tu altceva ceea ce e ok, atata timp cat nu ne contrazicem nu am spus ca sunt proaste motoarele am spus ca pe un samurai e mai potrivit un motor benzinar, pentru ca poate folosi avantajul masinii usoare, pt terenuri f f grele NU SPUN CA NU MERGE PE TEREN UN DIESEL NU SPUN CA E PROASTA MASINA spun ca un samurai, ca sa poata fi folosite la maxim avantajele lui, are nevoie de un benzinar nu neaparat de 1,3 daca se poate de 2.5 ...dar musai sa fie la fel de usor ca cel de 1.3 ( ceea ce e imposibil , desigur)...dar sa fie benzinar de turatie si cu cel mai bun raport de putere/greutate forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 Re: Samurache diesel sefu,noi, (eu si tuparu) spunem altceva si tu altceva ceea ce e ok, atata timp cat nu ne contrazicem nu am spus ca sunt proaste motoarele am spus ca pe un samurai e mai potrivit un motor benzinar, pentru ca poate folosi avantajul masinii usoare, pt terenuri f f grele NU SPUN CA NU MERGE PE TEREN UN DIESEL NU SPUN CA E PROASTA MASINA spun ca un samurai, ca sa poata fi folosite la maxim avantajele lui, are nevoie de un benzinar nu neaparat de 1,3 daca se poate de 2.5 ...dar musai sa fie la fel de usor ca cel de 1.3 ( ceea ce e imposibil , desigur)...dar sa fie benzinar de turatie si cu cel mai bun raport de putere/greutate :g :g :g :g Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate