Adriano_Bm Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 (editat) Salutare , am observat la Vitara mea ca atunci cand suspensia spate este mai solicitata (off-road , borduri mai mari ) se aude un zgomot ca si cum roata ar freca in carenaj (ceea ce nu este cazul ). La drum normal nu se aude nici o bataie , absolut nimic , doar cand denivelarile sunt mai mari.(La gropi sau denivelari normale nu se aude nimic ). M-am bagat pe sub masina , nu am obs. nimic suspect. Daca cineva scutura masina de sus in jos sunetul se aude , dar nu se vede nimic ce ar putea face asa . Nu este o bataie propriu-zisa , este un sunet ca si cum ar freca roata undeva . Ce sa verific ? A mai avut cineva simptomele astea ? MS ! Editat Decembrie 4, 2013 de Adriano_Bm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara ceva in altare este pe masina?daca sunt distantiere la arcuri,poate fi limitatorul de cursa a telescopului spate suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adriano_Bm Postat Decembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara masina este stock ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara e posibil sa fie aparatoarea de praf a amortizorului pe spate. mergi la un mecanic sa verifice una alta. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabim Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara Verifica teava care este intre bratul puntii si sasiu. In partea dreapta spate deasupra conductelor de frana aceasta intra in sasiu. Am avut aceleasi simptome si la un moment dat la trecerea unui sant mai mare aceasta teava s-a rupt , a rupt conducta de frana , am ramas fara frane . Deci atentie la teava si verifica daca nu este rupta si cea care tine rezervorul. Am rezolvat problema cu sudura si cu o alta teava introdusa in cea existenta. Spor!! SUZUKI VITARA 1,6 8 V -1991 VW GOLF 1,6 16 V -2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adriano_Bm Postat Decembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara Verifica teava care este intre bratul puntii si sasiu. In partea dreapta spate deasupra conductelor de frana aceasta intra in sasiu. Am avut aceleasi simptome si la un moment dat la trecerea unui sant mai mare aceasta teava s-a rupt , a rupt conducta de frana , am ramas fara frane . Deci atentie la teava si verifica daca nu este rupta si cea care tine rezervorul. Am rezolvat problema cu sudura si cu o alta teava introdusa in cea existenta. Spor!! ms , o sa verific. Nu am avut inca timp sa merg la mecanic, dar cat de curand o sa rezolv problema ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adriano_Bm Postat Ianuarie 1, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara Am descoperit in sfarsit problema , arcul de pe stanga spate freaca in sasiu , se intampla doar atunci cand este solicitat mai mult la denivelari mai mari. Care ar fi cauza sau solutia . daca v-ati mai confruntat cu asa ceva... ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara Am descoperit in sfarsit problema , arcul de pe stanga spate freaca in sasiu , se intampla doar atunci cand este solicitat mai mult la denivelari mai mari. Care ar fi cauza sau solutia . daca v-ati mai confruntat cu asa ceva... ms [ATTACH=CONFIG]199600[/ATTACH] ori nu sunt arcuri de vitara si sunt mai mari in diametru poate sa fie si de la bucsarai care tine puntea,si permite deplasarea,miscarea puntii suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adriano_Bm Postat Ianuarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara arcurile sunt de vitara , nu am avut niciodata treaba cu ele , tot ce am schimbat pe spate a fost bascula centrala de la puntea spate , oare sa aiba asta vreo legatura ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi BV Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara Sigur cum zice Adam. Bucsile de la ciolane duse, sau alte ciolane (brate spate), sau ........... a ruginit prinderea in sasiu si s-a deplasat puntea in spate. Daca nici una din ele, ai trosnit puntea in partea aia si s-a deplasat. Mergi sa-ti verifice unghiul la puntea spate si te edifici. Uite niste poze sa-ti faci o idee cata distanta ar trebui sa fie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi BV Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara [ATTACH=CONFIG]199972[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]199973[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]199974[/ATTACH]Lucrul a durat 3 luni si am lucrat dupamasa si la sf. de saptamana. Ce am schimbat... o droaie, radiator, caseta, senzori motor, futunaraia, bucsi poli, bascule si brate spate, pivoti, parte electrica, pus gaz/AC, schimat rapoartele si pus LSD, si pot continua cu multe. Cutia automata este ok (a trecut prin o regenerare) merge superb, insa la extreme se simte lipsa celei manual: - nu se tureaza motorul ca la una manuala si pe rampe urate nu descarca rotile, deci cam nasol. - nu poti face balans si nu ai raspuns promt la cuplare. - frana de motor mai slaba ca la manuala si soliciti frana de picior mai mult + riscul pe gheata si noroi. Nu ma tenteaza sa o schimb chiar daca mai are lipsuri. Este comoda, placuta si odihnitoare + sanse mici sa rupi ceva la masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara e clar ca pe spate nu aveti arcuri de vitara. sunt prea groase. daca nu va deranjeaza zgomotul pot sa stea acolo ca si pana acum. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adriano_Bm Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara Arcurile sunt de Vitara , intre timp problema s-a rezolvat ! Mecanicul nu a montat bine bascula centrala de la puntea spate ceea ce a determinat ca puntea sa stea cu cativa cm mai in spate , de aceea arcurile au frecat in sasiu. Acum totul e ok , problema s-a rezolvat ! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara Arcurile sunt de Vitara , intre timp problema s-a rezolvat ! Mecanicul nu a montat bine bascula centrala de la puntea spate ceea ce a determinat ca puntea sa stea cu cativa cm mai in spate , de aceea arcurile au frecat in sasiu. Acum totul e ok , problema s-a rezolvat ! :tk este greu sa prinzi 4 suruburi la loc:uameni suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adriano_Bm Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara mda... a montat invers partea care vine prinsa de sasiu. asta e ! bine ca am descoperit problema si nu a fost ceva mai grav . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Bataie Suspensie Spate Vitara mda... a montat invers partea care vine prinsa de sasiu. asta e ! bine ca am descoperit problema si nu a fost ceva mai grav . [ATTACH=CONFIG]201271[/ATTACH] partea indicata de tine in cercul rosu vine prins de carcasa diferentialului spate da cum zici bine ca nu a fost mai grav:grin::grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate