beka Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Am constatat zilele trecute un joc la rotile de pe spate, am fost la un atelier si mi-au spus ca sunt de vina rulmentii, ca trebuie schimbati sau, daca sunt conici, pot fi stransi. Nu au reusit sa desfaca butucul pentru ca nu aveau tubulara de 52, am ramas sa revin saptamana viitoare, cand o sa aiba cheia. Ati avut aceasta problema? Care au fost costurile reparatiei? Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Re: rulmenti defender ce dracu service e ala care stie ca sunt rulmenti dar nu au scule de strangere? de mopede poate................. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
beka Postat Decembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Re: rulmenti defender ce dracu service e ala care stie ca sunt rulmenti dar nu au scule de strangere? de mopede poate................. In alba iulia se uita la defender ca la avioane, a durat mult pana a ajuns la piulita aia.... greu gasesti un service sa se bage la lucrari mai complexe decat schimbarea uleiului. Nu am incredere in ei dar nu am alta solutie. De aceea imi place sa ma informez de pe acest forum. Pana la urma o fac eu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Re: rulmenti defender Am constatat zilele trecute un joc la rotile de pe spate, am fost la un atelier si mi-au spus ca sunt de vina rulmentii, ca trebuie schimbati sau, daca sunt conici, pot fi stransi. Nu au reusit sa desfaca butucul pentru ca nu aveau tubulara de 52, am ramas sa revin saptamana viitoare, cand o sa aiba cheia. Ati avut aceasta problema? Care au fost costurile reparatiei? Va multumesc. Rulmentii sunt conici si identici. Pot fi stransi daca jocul nu este prea mare si rulmentii arata bine. Daca au aparut urme de uzura pe calea de rulare sau pe role, trebuie schimbati. Verifica simeringul din interior. Daca acesta e uzat, permite apei si prafului sa intre in butuc si asta duce la deteriorarea rulmentilor. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
beka Postat Decembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: rulmenti defender Multumesc de ajutor. Am reusit sa remediez problema. saibele care tin rulmentul erau deformate, le-am indreptat si am reusit sa fixez totul la loc. Cred ca au fost urmarea unui incident petrecut in primavara, pe autostrada in italia, cand veneam din spania.S-au dejantat ambele cauciucuri de pe spate in mers la 80 la ora. Jantele s-au implantat in asfalt, facand santuri de vre-o 10 metri. Am avut noroc si am scapat cu atat. Am uitat sa zic ca trageam si o platforma de 6/2,5m pe care mai era o masina si multe alte lucruri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate