liviuoff Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 sunt dinou posesor de Mitu, si sunt foarte fericit masina sta foarte bine din toate punctele de vedere ,tehnic si fara rugina o mica desctiere a masinii .Mitsubishi Soghun ,an fabricatie 1999 ,motorizare 3.0 v6 24 v 177 cp ca nu se putea altfel :)))) dotari geamuri electrice ,inchidere centralizata ,oglinzi electrice si incalzite ,trapa,cutie manuala cu super select ,blocant central ,spate la buton si volan pe dreapta :))))) masina este stock ,a primit simexuri cu jante ,pe viitor snorkel bara fata troliu ,praguri ,si o suspensie plus 5,inainte de toate astea i-ar prinde bine o revizie bujii filtre distributie etc etc ,si un control amanuntit :) si poze cu acaretu din dotare :))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) sunt dinou posesor de Mitu, si sunt foarte fericit masina sta foarte bine din toate punctele de vedere ,tehnic si fara rugina o mica desctiere a masinii .Mitsubishi Soghun ,an fabricatie 1999 ,motorizare 3.0 v6 24 v 177 cp ca nu se putea altfel :)))) dotari geamuri electrice ,inchidere centralizata ,oglinzi electrice si incalzite ,trapa,cutie manuala cu super select ,blocant central ,spate la buton si volan pe dreapta :))))) masina este stock ,a primit simexuri cu jante ,pe viitor snorkel bara fata troliu ,praguri ,si o suspensie plus 5,inainte de toate astea i-ar prinde bine o revizie bujii filtre distributie etc etc ,si un control amanuntit :) si poze cu acaretu din dotare :))) [ATTACH=CONFIG]197726[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]197727[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]197728[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]197729[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]197730[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]197731[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]197732[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]197733[/ATTACH] Se pare ca ai tu o slabiciune pentru Mitsu ...Ideea e ca nu stiu ce sa iti urez : Sa o stapanesti sanatos sau sa o "rupi" sanatos... Cred ca cel mai bine ar fi ambele variante... :1100643094: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) si...totusi..care e diferenta intre aia veche si asta ? din cate stiu eu aia era reconditionata in totalitate + ca avea volanul unde trebuie... Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) si...totusi..care e diferenta intre aia veche si asta ? din cate stiu eu aia era reconditionata in totalitate + ca avea volanul unde trebuie... motoru este 24 v 177 cp ceealalta era 12 v 150 cp :)) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Te-ai gandit ca poate nu faci destul sa ajungi ...pe calea cea dreapta? :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Lasati omul in pace, stie el ce stie. :wink: Acum ca are niste cai in plus, chiar poate sa o ia de-a dreptu' si fara ocolisuri. Pajero rulz! :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) mitu a primit o bara de directie dreapta :))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) aaa era sa uit a primit in bot 2 proectoare wesem si o montura cu antena fixa :) pentru ca merita :wink::wink: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasu-bff Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 (editat) Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) foarte misto, sa o stapanesti sanatos :) ps. de curiozitate un consum aproximativ asa ca idee ca tare m-ar tenta si pe mine o benzinara dar am auzit ca iti trebuie rezervor suplimentar :( Editat Decembrie 10, 2013 de grasu-bff Slow as possible, Fast as necessary Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Lasati omul in pace, stie el ce stie. :wink: Acum ca are niste cai in plus, chiar poate sa o ia de-a dreptu' si fara ocolisuri. Pajero rulz! :bravo Io cred ca ai baut apa dupa unu ce o tinea ...langa ...cu RULZ ...stie el ce zic, stai linistit! ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Imi imaginez cum merge masina asta... motor 24v ca al meu, dar manuala si scurta :banana Din punctul meu de vedere este cel mai bun motor... cel de 12v e mai slabut la acelasi consum, iar 3,5-ul e foarte insetat si pare.. un pic mai firav. Eu de 4 ani ii dau in gura lui Bismarck si nu am deocamdata probleme. Nu te mai uita in gura celor cu Patroale si Suzuki. In traseu merge foarte bine dupa ele si chiar inaintea lor :ha: Sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) foarte misto, sa o stapanesti sanatos :) ps. de curiozitate un consum aproximativ asa ca idee ca tare m-ar tenta si pe mine o benzinara dar am auzit ca iti trebuie rezervor suplimentar :( in oras aproximativ 15 16 cam asa,afara daca nu depasesti 90 km/h 9,5 :))).eu am bagat in constanta de 200 de lei benzina si s-a aprins becu la centura la Bucuresti ,viteza medie 160 170 km/h :)))....patrolu nu o sa mearga cu viteza asta niciodata :))))))))) prima investitie dupa ce o imatriculez este gaz (GPL) :) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Io cred ca ai baut apa dupa unu ce o tinea ...langa ...cu RULZ ...stie el ce zic, stai linistit! ...:wink: ioane sunt multumit de acaret ,nu se compara cu alalatu :h5 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) in oras aproximativ 15 16 cam asa,afara daca nu depasesti 90 km/h 9,5 :))).eu am bagat in constanta de 200 de lei benzina si s-a aprins becu la centura la Bucuresti ,viteza medie 160 170 km/h :)))....patrolu nu o sa mearga cu viteza asta niciodata :))))))))) prima investitie dupa ce o imatriculez este gaz (GPL) :) Da cum sa i pui gaz gogule...ce i aragasz..:ha: Scoatei toba de la jumate....si gata.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Ma trezezsc Duminica pe la ora 11 si zic io ce naiba fac azi plictiseala mare ,ajung pe la ora 4 la garaj,bag lemne in soba ,in 20 de minute se incalzeste in garaj ,ce fec ,ce fac bag mitu pe rampa zic hai sa arunc o privire pe dedesupt,constat ca am de schimbat o cruce cardanica la cardanu fata si un simering la cutia de transfer unde intra cardanu fata ,dau scuturile jos ,ma uit mai atent la puntea fata vad ca sunt bucsile terminate :)).Ma pun pe scaun iau un carnetel si notez cam ce trebui sa cumpar ,zic mi-au expirat numere rosii fiind ultimul set ,bani nu prea am de imatriculat acum ,hmm ce sa fac m-am apucat serios de ia (si de asta :)) ) .Mia are umpic de rugina pe colo pe colo si i-a uita-ti ce am facut eu intr-o dupamiaza plictisitoare de duminica :))))). Cam ce asi avea de facut ! de indepartat rugina umpic si dat cu feruginol ,2 cutii de texturat la pistol vopseit negru ,indreptat pragu si aripa din dreapta si de revopsit :)))) am ceva de facut nu ??? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) in oras aproximativ 15 16 cam asa,afara daca nu depasesti 90 km/h 9,5 :))).eu am bagat in constanta de 200 de lei benzina si s-a aprins becu la centura la Bucuresti ,viteza medie 160 170 km/h :)))....patrolu nu o sa mearga cu viteza asta niciodata :))))))))) prima investitie dupa ce o imatriculez este gaz (GPL) :) :P Cel putin cu 130 merge si patrolul, doar ca pe macadam :D 1 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Nu viteza e punctul forte la Patrol. Si apoi, la ce sa ne trebuiasca viteza? Pana la urma ajungerea in acelasi punct cu 30 de minute mai tarziu nu e asa o tragedie ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Ideea i ca ajungi :)) nu iti cade vreo roata, reductor, planetara etc :P 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) mitu a primit scaune scoica si centuri in 4 puncte :banana mii de multumiri lui gps-cu pentru scaune :h5 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) ieri l-am bagat pe tata in priza sa imi idrepte pragu si aripa spate dreapta au iesit super :grin: si de luni intra fratele meu in priza cu vopsitoria ....ca trebui vopsita toata .CE AM SPUS MAI DEVREME NU VREAU SAU NU INTENTIONEZ SA SUNE A RECLAMA ....DACA LA ASTA SE GANDESC UNI .(DAR MA MANDRESC CU TATA SI FRATELE MEU ):banana KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Bravo Liviule! Foarte frumos lucrat, nu glumeai cand imi povesteai de ei, familie de mesteri! :be Pentru GPL si-a pus cineva tomassetto secventiala la 6 cilindri cu 700 euro, daca te intereseaza, suna-ma si incerc sa aflu unde si cum. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Bravo Liviule! Foarte frumos lucrat, nu glumeai cand imi povesteai de ei, familie de mesteri! :be Pentru GPL si-a pus cineva tomassetto secventiala la 6 cilindri cu 700 euro, daca te intereseaza, suna-ma si incerc sa aflu unde si cum. vorbim referitor la instalatia de gpl ,,,treci si u pe la mine cand ai timp te salut KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) ma mai avansat umpic ...incet si sigur :ap KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Si ce este cel mai important !!!este ca a devenit bulgaroaica :))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) urmeaza urmatoarele : am comandat tot ce inseamna articulatie fata ,pivoti capete de bara etc etc troliu este montat ,scaune scoica reglabile montate ,ac-ul este si el asteapta sa fie montat ,:) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate