liviuoff Postat Iulie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2014 (editat) Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) :) hai sa actualizez un pic si topicu asta :))),masina intre timp a primit bara fata TJM din aluminiu multumesc(adiv6) si ce este cel mai important rotile profil simex multumesc Sorine (gps Cu) atasam si cateva poze cu acaretu Editat Iulie 17, 2014 de Astral KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) mita a primit intre timp si o polisare sa alunece cracile mai bine Editat Octombrie 13, 2014 de Astral KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 18, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2015 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) A trecut ceva vreme de cand nu am postat pe acest topic,intre timp am facut cate ceva la masina (praguri,bara fata ,am montat si un led bar,tratament sa sasiu ) de curand au fost schimbate distributia pompa de apa ,antigelu ,uleiuri in punti si cutie + cutia de transfer placute fata spate revizuita total :) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Vad ca ai schimbat bara fata,cea de aluminiu nu era suficient de rezistenta? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) din pacate nu a rezistat bara fin aluminiu :) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Sambata am mai facut cate ceva pe la acaret : am schimbat bujiile ,am curatat admisia egr-ul era infundat ,atasez cateva poze KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 (editat) Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Asa arata admisia curata :)))) Editat Iulie 6, 2015 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) bujiile au fost si ele inlocuite :grin: inainte si cele noi KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: Fac ce fac si tot la mitu ajung :))) Din 3 modele de bujii existente pentru acest motor 3.0 24 v 178 cp masina merge foarte bine decat cu NGK Iridium x-11 vezi cod piesa in foto [ATTACH=CONFIG]244683[/ATTACH] KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate