yo3hjv Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Sunt curios, ce dihanii purtati la mana cand iesiti in "teren"? Eventual, daca v-a fost de folos vreo functie a acestuia, din cele mai exotice. Eu am un Casio Protrek PAW500. Ma incanta in primul rand incarcarea solara si busola. Initial era o extravaganta, plictisit fiind de o Certina Chrono si acum a ajuns ceas de zi cu zi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Ceasuri utile in aventuri off-road http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41560-Ceasuri-outdoor&highlight=ceasuri I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo3hjv Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Ceasuri utile in aventuri off-road Scuze. Am incercat sa vad daca este deschis un subiect similar insa se pare ca nu am cautat destul... Daca se poate muta ar fi OK, sa nu ma fac de ras prea tare :banana Ms, Adrian. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate