marcel Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Nu am mai avut masina cu taburi pe spate din ... 2003. In prag de iarna, ca sa nu ne trezim cu rotile spate blocate din cauza apei inghetate in tamburi, se recomanda gresarea punctelor de contact dintre taler si suportii sabotilor. Imi venea greu sa explic ce si cum, dar am gasit un filmulet pe youtube, asa ca am scapat. Pe la 2:20 se intimpla ceea ce spuneam. http://www.youtube.com/watch?v=W1nAZsQ0K4g&feature=youtu.be I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Re: Gresare tamburi frana spate buna ideea, eu mai fac o treaba , nu am gasit nicaieri scris dar la mine da rezultat, spatiul dintre protectie si pistonas, il umplu cu vaselina siliconica speciala pentru EPDM , si astfel nu am fanele blocate niciodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Gresare tamburi frana spate Excelent..ar trebui sa fac si eu asta la mcv. Cand iau piciorul de pe frana se aude "scartz" in spate. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate