crystty09 Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Salutari. Posed o vitara 1990 1.6 8v. Masina este stock. Doresc sa achizitionez niste anvelope OFF Road INSA Turbo Special Track. Intrebarea este daca exista riscul ca 195 80 R15 sau 205 70 R15 sa imi atinga la viraj maxim sau in alte conditii. Mentionez ca nu stiu ce et au jantele. Sunt jenti de tabla , cred ca sunt stock. Am mai cautat pe forum dar sunt nelamurit. Unele persoane spun ca ating, altele spun ca ar merge. Astept parerea dumneavoastra. este bun acest profil pentru noroi si soluri alunecoase? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Ajutati un incepator! Sfat achizitie cauciucuri Parerea noastra este ca inca un topic pentru anvelopele potrivite pentru o Vitara este deja prea mult..... Foloseste functia "Cautare avansata" http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 cu cuvantul-cheie "anvelope" cu selectia doar "Suzuki/Vitara" si vei gasi mai multe topicuri decat iti poti imagina pe aceasta tema.... Iar daca nici dupa ce le citesti pe toate tot n-ai gasit raspunsul pe care-l cauti, atunci poti deschide un topic nou.... [ATTACH=CONFIG]198270[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate