Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pivot superior fata pentru Cherokee KJ 3.7

jojo_davidoff

Postări Recomandate

In urma unei inspectii la directie + suspensie fata, am constatat ca pivotul superior dreapta e ...pilaf.

Din ce am vazut pe bascula, pivotul este cumva ambutisat si nu se poate schimba fara a schimba si bascula.

Ma insel?

Intrucat nu as vrea sa reconditionez pivotul (nu cred ca este cea mai buna varianta pentru sanatate), vin cu intrebarea:

De unde cumpar bascula dreapta la un pret accesibil ?!

Atasez si o poza cu piesa.

1296107994_bratsuspensiefatzacupivot.jpg.0121d59946aab2931c3bdb66c49ff897.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pivot superior fata pentru Cherokee KJ 3.7

In urma unei inspectii la directie + suspensie fata, am constatat ca pivotul superior dreapta e ...pilaf.

Din ce am vazut pe bascula, pivotul este cumva ambutisat si nu se poate schimba fara a schimba si bascula.

Ma insel?

Intrucat nu as vrea sa reconditionez pivotul (nu cred ca este cea mai buna varianta pentru sanatate), vin cu intrebarea:

De unde cumpar bascula dreapta la un pret accesibil ?!

Atasez si o poza cu piesa.

[ATTACH=CONFIG]198272[/ATTACH]

Salut,

Ai incercat pe site-urile pe care ti le-am indicat pe mail?

Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Re: Pivot superior fata pentru Cherokee KJ 3.7

Salut,

Ai incercat pe site-urile pe care ti le-am indicat pe mail?

Am uitat sa mai trec si pe aici, sorry.

Pana la urma am luat de pe autohut parca, de la MOOG, cu 500 si ceva de lei...516 lei parca. Era cel mai bun pret.

A venit bratul cu pivot, cu bucsele aferente, cu toata socoteala si l-am montat singur intr-o dupa-amiaza, nu e mare scofala.

Ulterior am facut si o geometrie ca asa e frumos, am dus si discurile la niste baieti care le rectifica pe masina si sunt foarte multumit de treaba, nu mai troncane, merge drept, e cum trebuie.

Din site-urile de specialitate pot sa-ti zic doar ca e unul mai scump decat altul! Am luat codul pieselor de la MOOG, CROWN si ce firme mai erau, am dat search pe Google, am gasit cel mai ieftin ofertant si am cumparat :))

Bafta!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare