Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

problema frana freelander td4 2001

ktalin

Postări Recomandate

salutare! Recent cand actionez pedala de frana nu mai tine sus si se inmoaie. Masina incepe sa franeze pe la jumatatea cursei pedalei, cateodata chiar mai jos si in acelasi timp simt cum pedala coboara incet incet de tot. daca fac mai multe pedale, frana tine mai sus dar tot nu ramane fixa (pierde presiunea) si se mai aude si un zgomot ca si cum ar pierde presiune de aer.

sa fie pompa centrala (cilindrul) sau pompa de vacum? va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema frana freelander td4 2001

Te-ai uitat daca ai urme de scurgeri ale lichidului de frana?O aerisire a instalatiei ai facut? Incepe cu cu ce e mai simplu,dar cel mai bine mergi la un service,pt ca nu e de joaca cu frana.

Link spre comentariu

Daca nu pierde lichid pe nicaieri (furtune, garnituri etrieri/cilindri, conducte, imbinari, etc), atunci e pompa centrala de frana. Posibil sa scapi cu un set de garnituri numai, depinde cat esti de norocos, altminteri schimba pompa! Oricum recomandat e sa rezolvi neintarziat! Succes! :wink:

Link spre comentariu

problema rezolvata! Am mers la service si am schimbat garniturile la pompa central de frana cu unele noi, dar era mai rau, nu mai tinea frana mai deloc. Am vrut sa dau comanda de o pompa noua dar e prea scumpa (in jur de 1300 lei), si am fost la dezmembrari si am avut noroc si am gasit una SH. Aceasta noua pompa pare a fi buna, acum frana e ok. Pompa a costat 200 lei. Multumesc tuturor de sfaturi!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare