terente0081 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Pe un Mitsubishi Pajero MK2 3500 cu suspensie OME +5cm, lift de caroserie +5cm intra BFG MT KM2 de 35" fara sa atinga, sau este nevoie sa mai ridic din barile de torsiune sau sa decupez aripile? Se lucreaza la ea de la distanta eu fiind plecat din tara, cei ce lucreaza nu au posibilitatea de a testa daca atinge sau nu la articulatie maxima. Are careva experienta, merge? Atasez o poza cu 35urile puse, va rog sa va dati cu parerea. PS. Snorkelul este rupt, va fi inlocuit in cel mai scurt timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Mitsubishi Pajero 3500 MK2 - dimensiunea maxima a rotilor? Eu cred ca o sa-ti atinga in fata la prag cand tragi de volan, dar nu e problema, se modeleaza usor. Nu pot baietii testa un flex, sa vada daca atinge? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Mitsubishi Pajero 3500 MK2 - dimensiunea maxima a rotilor? Vezi si : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57279-dimensiuni-maxime-anvelope-jante-pe-pajero-96-nemodificat&highlight=anvelope http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73973-Sfat-anvelope-Mitsu&highlight=anvelope REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terente0081 Postat Decembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Mitsubishi Pajero 3500 MK2 - dimensiunea maxima a rotilor? Multumesc pentru raspunsuri! Eu cred ca o sa-ti atinga in fata la prag cand tragi de volan, dar nu e problema, se modeleaza usor. Nu pot baietii testa un flex, sa vada daca atinge? Asta s-a vazut deja, atingea la niste plastice pe langa prag care au fost decupate rapid. Exista riscul sa atinga si sus, in arcada rotii atunci cand se lasa masina grea pe o roata? Pentru configuratia actuala, cu suspensie OME +5 si lift caroserie +5, exista vreun risc daca mai dau 2-3 cm din barile de torsiune? Ma gandesc ca asa previn atingerea in arcade dar mi-e sa nu stric altceva (diferential, CVuri, planetare). Vezi si : http://forum.club4x4.ro/showthread.p...light=anvelope http://forum.club4x4.ro/showthread.p...light=anvelope Am citit threadurile cu pricina, consensul general este ca pe 2800, 3000 si 3500 v6 (stock) intra 33 fara probleme. Acum am apucat sa cumpar 35urile si le-am echipat pe masina, vreau sa ii fac ce trebuie sa nu am probleme in teren. Apropo, masina are jante cu ET negativ si flanse distantiere. Am sa ma interesez de ET exact si dimensiunea flanselor, revin cu update. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 (editat) Re: Mitsubishi Pajero 3500 MK2 - dimensiunea maxima a rotilor? In spate ar avea unde sa intre roata, iar in fata fexul este foarte mic la Pajero, nu are rost sa iti faci pb. in configuratia actuala. Diferenta intre 33" si 35" este de 2", distribuiti 1 sus si altul jos fata de ax. Deci ai 2" diferenta pe diametru si 1" la raza. Daca la stock intra, nu are de ce sa nu iti intre tie. Lasa plasticele, si fierul trebuie modelat. Mie la 33" imi atingea in fierul de la prag. In poza jantele sunt stock, adica ET cu +, nu inteleg ce spui. Vezi sa nu frece cand virezi maxim in contraaripa. Editat Decembrie 17, 2013 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terente0081 Postat Decembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Mitsubishi Pajero 3500 MK2 - dimensiunea maxima a rotilor? In spate ar avea unde sa intre roata, iar in fata fexul este foarte mic la Pajero, nu are rost sa iti faci pb. in configuratia actuala. Diferenta intre 33" si 35" este de 2", distribuiti 1 sus si altul jos fata de ax. Deci ai 2" diferenta pe diametru si 1" la raza. Daca la stock intra, nu are de ce sa nu iti intre tie. Lasa plasticele, si fierul trebuie modelat. Mie la 33" imi atingea in fierul de la prag. In poza jantele sunt stock, adica ET cu +, nu inteleg ce spui. Vezi sa nu frece cand virezi maxim in contraaripa. Ma corectez, ai dreptate! Jantele sunt cele de fabrica dar sunt flanse distantiere de 35mm pe toate rotile. Mi s-a confirmat ca intr-adevar pe langa plastice mai erau niste fiare in care atingea, s-a corectat la ciocan :) A mai ramas o intrebare. Daca am suspensie OME +5 si lift de caroserie +5, cauzeaza la ceva daca umblu la barile de torsiune sa o ridic cativa centimetri? Imi pare lasata prea pe burta.. ori unde umplu rotile arcadele si doar mi se pare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Mitsubishi Pajero 3500 MK2 - dimensiunea maxima a rotilor? O sa fie foarte rigida pe fata si vei avea o senzatie de disconfort si/sau de nesiguranta. Mai bine inlocuiesti barile cu unele mai lungi, vezi ironman. De asemenea si amortizoare mai lungi. E mai aplecata pe fata pentru ca ai ditai bara de fier + troliu, e normal Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terente0081 Postat Decembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Mitsubishi Pajero 3500 MK2 - dimensiunea maxima a rotilor? O sa fie foarte rigida pe fata si vei avea o senzatie de disconfort si/sau de nesiguranta. Mai bine inlocuiesti barile cu unele mai lungi, vezi ironman. De asemenea si amortizoare mai lungi. E mai aplecata pe fata pentru ca ai ditai bara de fier + troliu, e normal Am sa ma uit la kiturile Ironman, cu toate ca la GTC pe site nu am vazut de Pajero. Se cumpara numai kit complet sau se pot cumpara doar barile? Amortizoare am OME, kitul care da +5cm, poza atasata. Astea nu sunt mai lungi oricum, este necesar sa ma uit la altele si mai lungi? Astazi este la colantat, urmeaza sa ma uit la suspensie dupa ce o fac frumoasa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: Mitsubishi Pajero 3500 MK2 - dimensiunea maxima a rotilor? Eu pe a mea am OME +2 (arcuri, amortizoare, bari) cu aripile decupate, si am 25,12.5,r16. La viteza mare pe gropi roata atinge doar teava de la prag, sus nu am vazut urme deci nu cred sa fie probleme. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terente0081 Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: Mitsubishi Pajero 3500 MK2 - dimensiunea maxima a rotilor? La multi ani tuturor si un nou an fericit, plin de indepliniri! Observatii dupa 2 iesiri: PRO's - Consumul este senzational! 20L/100Km pe GPL, tradus merg cu mai putini bani decat fosta Vitara cu motor 1.6 si roti pe 31" dar acum am ceva putere in plus... ceva mai multa! :) - KM2-urile sunt f bune atat pe asfalt cat si in off-road atata timp cat presiunea este facuta corespunzator pentru ceea ce vrei sa faci. Asfalt 1.8-2atm, Off-road 1.3-1.5atm. Poate nu se compara cu profilurile Simex in situatii extreme dar pentru o anvelopa all purpose isi face treaba onorabil. - Abilitatea de a trece din 2x4 in 4x4 cu sau fara central blocat, din mers, este senzationala! CON's - In fata atinge deasupra pragului in contra-aripa, exact pe linia unde se prinde contra-aripa in suruburi. Asta in flex cu rotile virate. - In spate atinge la flex mai mare pe o placa de metal ce tine bara spate fixata. - Balamaua inferioara la portbagaj are axul rupt sau tocit, usa trebuie tinuta ridicata pentru a se inchide. - Motorului nu ii place in ultima treapta de viteza! La viteze cuprinse intre 70-110km/h, dupa un timp de rulare cu treapta a 4-a se aprinde becul la ulei. Remediul este ori sa o las mai incet ori sa dau a 2-a sau a 3-a (cat sa urce RPM la ~ 4k-4k+) pentru cateva secunde. Becul se stinge dar se reaprinde dupa cateva minute in a 4-a. Nu are comportamentul asta in offroad, decat pe asfalt se manifesta. Nivelul uleiului este ok dar nu stiu ce ulei este in motor (sintetic sau nu sau ce W are), asa am luat-o. Este rubiniu la culoare, nu este ars si este foarte gras la atingere deci unge bine. In legatura cu cele de mai sus, imi poate recomanda cineva un service bun care sa ma ajute la remedierea acestor probleme? Respectiv decupare / modelare aripi sa nu mai atinga, schimbat axul balamelei si vazut care este treaba cu uleiul (poate este senzor defect, poate indica alta problema). Bara spate are nevoie de indreptare in urma ciocnirii cu un coleg in care am alunecat cu spatele pe o panta acoperita cu un strat fin de zapada sub care era gheata de nu se putea sta in picioare! Damage-ul este minim, se poate repara cu un ciocan si putina buna-vointa :) Cand s-a montat troliul pe fata, cei de la service au uitat sa mai lege toate proiectoarele deci functioneaza 2/4. Bara fata trebuie data jos si legate ultimele 2 proiectoare. In continuare as vrea sa modific evacuarea pentru ceva putere in plus si poate un sunet mai agresiv. Vreo sugestie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marko2014 Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Mitsubishi Pajero 3500 MK2 - dimensiunea maxima a rotilor? eu am decupat aripile si imi merg 35 fara probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate