nikepatrol Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Salut . Am un prieten care a comandat BFG KM2/ 285x75 x16 si a primit modelul asta (oamenii sunt nebuni) .Ce sa-i recomand ?Sunt mai bune decat BFG-ul ?? "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 (editat) Re: Ce cauciuc este acesta ? Cum este fata de BFG km 2 ? Parca se vede scris ceva pe flanc.....Astea sunt ? http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/Hankook-MT.htm PS - Avem si noi pe forum un topic mai vechi despre marca asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63948-Hankook-DynaPro-MT&highlight=hankook Editat Decembrie 18, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Ce cauciuc este acesta ? Cum este fata de BFG km 2 ? a primit un hankook dynapro mt. uite aici un review de incredere The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 (editat) Re: Ce cauciuc este acesta ? Cum este fata de BFG km 2 ? Bah Nike las-o dreak.... Daca a comandat si i-au trimis ce nu vroia,sa le dea retur. Daca vrei sa stii detallile cerute,trebuie sa spui si de la ce producator este, plus ca modelul ala ce copiaza ~ BFG Km1 este atit resapat cit si produs de Michelin de exemplu....mai sunt cred si alti producatori ce fac ceva pe genul.... Cele de la Michelin sunt praf in noroi si se toceste pe asfalt mai repede decit BFG-ul. Depinde de gust, insa stiu ca erau 2/3 din pretul de BFG asadar,resapat sau producator consacrat cum spun baietii mai rapizi de butoane?? Editat Decembrie 18, 2013 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Hankook Dynapro MT ? Cum este fata de BFG km 2 ? Daca vrea prietenul tau gume bune, sa le dea inapoi pe astea. Daca vrea ieftine, sa le pastreze. Abia in linkul lui air_wolf am vazut ca ar avea 3 pliuri si intarituri din otel, in rest, e saracie de informatii despre ele. Cat despre increderea in review-ul ala, mie imi pare ca advertorial platit de hankucii aia. De fapt, apar si ca sursa pentru informatii la articol. Uite de-aia nu mi-as cumpara in veci anvelope de pe net... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 (editat) Re: Hankook Dynapro MT ? Cum este fata de BFG km 2 ? uite alt review mai jos sint review-urile de la utilizatori. parerea mea: a platit BFG si ar trebui sa primeasca BFG sau o reducere. @optimus: revista aia este o revista ok. ei chiar testeaza produsele, nu e ca in romania, unde le vezi doar pe raft si scrii ce vrea producatoru/vinzatorul. acolo le vezi pe masina. :wink: Editat Decembrie 18, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Hankook Dynapro MT ? Cum este fata de BFG km 2 ? Gumele sunt ok,am folosit. In noroi mai slabe decat BFG,pe zapada si ud mai bune,pe asfalt mai bune (in special la franare). Dupa parerea mea sunt niste mt-uri ce tind catre at-uri. Una peste alta eu am fost foarte multumit de ele. Daca ai cerut BFG si ai primit Hankok nu e in regula. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate