zahei Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 (editat) salut, zilele trecute taica-meu a tras ceva mai tare de manerul usii de la feroza pentru ca usa era inghetata si l-a rupt. aveti idee unde as putea gasi un alt maner pentru usa de la sofer? se poate schimba fara sa schimb si broasca? multumesc! am gasit una dezmembrata, am rezolvat problema :) nu stiu daca taica-meu e prea puternic sau daca manerele de usa sunt firave, dar pare sa fie o problema pe timp rece. aveti vreun sfat despre cum se deschid usile inghetate? nu ma refer la broasca, aia se dezgheata cu spray de broaste, dar ce faci cand e inghetata usa si nu vrea sa se deschida? Editat Decembrie 25, 2013 de Astral Subaru Forester, Daihatsu Feroza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: unde gasesc un maner de usa pentru feroza? Dai in prealabil pe chedere cu un spray de protectie pentru chedere si plastice sau cu o ceara pentru chedere. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zahei Postat Decembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: unde gasesc un maner de usa pentru feroza? Mersi de sfaturi, am schimbat manerul si am dat cu ceara de protectie pe chedere, acum astept din nou gerul sa vad ce se intampla. :) Subaru Forester, Daihatsu Feroza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: unde gasesc un maner de usa pentru feroza? Nu o mai spala seara cand ai temperaturi negative sau daca chiar treduie stesge bine chederele . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate